1 kilo
200 GRAM
1 kg
Medjoul dadels
Deze dadels behoren tot de beste ter wereld.
Heerlijk met geitenkaas uit de oven.
8.
99
Vruchtenbrood
Stevig brood gevuld met smakelijke vruchten
en noten. In de varianten dadel-walnoot en
vijg-amandel.
1.
99
20 maanden
gerijpt
200 GRAM
Grana Padano
Riserva
Originele Grana Padano
kaas met een
nootachtige smaak.
3.
79
Mature Blue Stilton
454 g
Halfharde
blauwaderkaas.
Traditioneel bereid voor
een volle en
karakteristieke smaak.
6.
99
Scrocchi
Knapperige toastjes.
In de varianten truffel
en oregano.
150 g
1.
39
Kaaskoekjes voor
borrel en diner
1
erwarm de oven voor op 180⁰C. Smeer de uitsteekvormpjes in
V
met olijfolie en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Doe een laagje geraspte Parmezaanse kaas in het vormpje,
leg de vormpjes op de bakplaat en gaar voor 8 minuten in de oven.
3
Haal de uitsteekvormpjes met de kaas uit de
oven en laat ze afkoelen.
4
Haal de kaaskoekjes voorzichtig uit de vormpjes
en snijd eventueel de randjes los.