Lidl folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 61 *

thumbnail - Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - platte peterselie, knolselderij, sjalotjes, melk, tijm, granaatappelpitjes, sinaasappelsap, braadslede. Pagina 61.
61 / 85

* Geldig in alle winkels Lidl

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
1. 48 P.P. Scan de QR-code of kijk op recepten.lidl.nl Geroosterde kip op een bedje van knolselderijpuree met rode wijnsaus HOOFDGERECHTEN BENODIGDHEDEN: 1 sinaasappel, schoongeboend • 4 kippenbouten • 1 tl gemalen komijn • Zout en peper • 1 el olie • 4 sjalotjes • 500 g kruimige aardappelen • 500 g knolselderij • 100 ml melk • 150 ml rode wijnsaus • 4 takjes verse tijm • 1 el gehakte platte peterselie • 2 el granaatappelpitten • Braadslede • Pureestamper 4 PERS. 45 MIN. BEREIDINGSWIJZE: • Verwarm de oven voor op 200°C. • Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. • Wrijf de kippenbouten goed in met komijn, zout, peper en de helft van de sinaasappelrasp. • Verhit de olie in een braadpan en bak de kip in 2 minuten rondom aan. • Leg de sjalotten in een braadslede en schenk het braadvet uit de pan en het sinaasappelsap erover en schuif in de oven. • Braad de kip in ca. 35 minuten gaar. • Schil intussen de aardappelen en de knolselderij en snijd ze in gelijke stukken. Leg de aardappelen en knolselderij in een pan met een klein laagje water en kook samen gaar in 20 minuten. Giet af en laat even uitdampen. • Schenk de melk in de nog warme pan en stamp tot een puree met een pureestamper. • Verwarm de rode wijnsaus tot net onder het kookpunt. • Verdeel de kip en puree over 4 borden. Schep wat rode wijnsaus erover en serveer de rest er apart bij. • Strooi de rest van de sinaasappelrasp, takjes tijm, gehakte peterselie en granaatappelpitjes over het gerecht. 61

Andere folders Lidl

Net binnengekomen folders