Scan de
QR-code of
kijk op
recepten.lidl.nl
VEGETARISCH
2.
47
P.P.
Sheetpan gevuld met
groenten en vegetarische
kipstukken in pestosaus
HOOFDGERECHT
4 PERS.
10 MIN. + 40 MIN. OVENTIJD
BENODIGDHEDEN:
4 pastinaken, geschild • 4 sjalotjes, gepeld • 2 zoete aardappelen • 4 el
olijfolie • 2 teentjes knoflook, in plakjes • 15 g verse basilicum • 4 stukken
vegetarische kip met pesto • 4 trosjes cherrytomaten, in trosjes geknipt • Zout
en peper • Bakplaat
BEREIDINGSWIJZE:
• Verwarm de oven voor op 200°C.
• Snijd de pastinaak, sjalotjes en zoete aardappelen in grove stukken.
Schep om met de olie, knoflook en 2 takjes basilicum.
• Verdeel de groenten over een bakplaat en rooster ze in ca. 40 minuten gaar.
• Leg de vegetarische kipstukken met pestosaus en de cherrytomaten na
25 minuten op de groenten en rooster in 15 minuten bruin en gaar.
• Garneer met de rest van de basilicumblaadjes. Bestrooi met zout en peper en
serveer.
NIEUW!
200 GRAM
Vegetarische ovenschotel
2.
Ovenschotel met vegetarische
kipstukjes, zongedroogde tomaatjes
en Parmezaanse kaas.
99
63