Lidl folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 65 *

thumbnail - Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - steak, aardappelen, bloemkool, doperwten, spruitjes, zalm, ei, slagroom, bladerdeeg, groentebouillon, kurkuma, ketjap, mosterd, bakplaat, staafmixer. Pagina 65.
65 / 85

* Geldig in alle winkels Lidl

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
3. 01 P.P. VIS Zalm in bladerdeeg met pastinaak en doperwtenstamp HOOFDGERECHT BENODIGDHEDEN: 1 zalm in bladerdeeg met spinazie • 1 ei, losgeklopt met 1 el water • 230 g pastinaak, geschild en in stukken gesneden • 200 g kruimige aardappelen, geschild en in stukken gesneden • 400 g doperwten (diepvries) • 1 el kurkuma • Zout en peper • 200 ml slagroom • ½ blokje groentebouillon • 3 el grove mosterd • 1 el gehakte peterselie • Pureestamper • Bakplaat • Bakpapier 4 PERS. BEREIDINGSWIJZE: • Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de zalm • Giet de groenten af en stamp ze grof met een in bladerdeeg op een met bakpapier beklede pureestamper. Roer de rest van de doperwten en bakplaat en bestrijk met het ei. de kurkuma erdoor en breng op smaak met zout • Schuif in de oven en bak volgens de en peper. bereidingswijze die staat op de verpakking. • Maak de mosterd-roomsaus: verwarm de slagroom • Breng intussen een pan met water aan de kook. met het bouillonblokje en laat 5 minuten zachtjes Leg de stukken aardappel en pastinaak erin en koken. Roer de mosterd erdoor en laat 2 minuten kook ze in ca. 10 minuten gaar. mee verwarmen. Roer de peterselie erdoor en • Schep na 7 minuten de doperwten erbij, maar houd bewaar wat voor de garnering. een ½ kopje doperwten apart. • Serveer de zalm met doperwtenstamp, de saus en garneer met peterselie. Bloemkoolsteak, tempeh, spruitjes en wortelpuree HOOFDGERECHT 4 PERS. 35 MIN. VEGETARISCH 50 MIN. BENODIGDHEDEN: vast zit met een stukje stronk, anders vallen 500 g waspeen • 350 g spruitjes, de steaks uit elkaar. schoongemaakt • 4 el olijfolie + 100 ml • • Leg de bloemkoolsteaks op een met Zout en peper • 1 grote bloemkool • 180 g bakpapier beklede bakplaat met de spruitjes. tempehblokjes ketjap • 30 g peterselie • Bestrijk de groenten met de rest van de olie 1 teentje knoflook • 1 sinaasappelschil, en strooi met zout en peper. Schuif in de geraspt • 4 el granaatappelpitten • Staafmixer • oven en bak de steaks in ca. 20 minuten gaar. Pureestamper • Bakpapier • Bakplaat Schep de laatste 5 minuten de tempehblokjes erbij. BEREIDINGSWIJZE: • Pureer intussen met behulp van een • Verwarm de oven voor op 200°C. staafmixer de peterselie, de knoflook en de • Schil de waspeen en snijd in stukjes. Schep helft van de sinaasappelrasp. in een pan met water en breng aan de kook. • Verwarm de wortelpuree en verdeel over vier Kook in ca. 20 minuten gaar. borden. Leg op elk een stuk bloemkoolsteak • Schep de spruiten de laatste 5 minuten bij de en schep de spruitjes en tempeh er omheen. waspeen. Laat goed uitlekken, vis de spruiten • Garneer met granaatappelpitten en de eruit en stamp de waspeen fijn met 2 el olie. overige sinaasappelrasp en sprenkel met de Breng op smaak met zout en peper. olie. • Maak de bloemkool schoon en snijd er 4 grote schijven of steaks van, van ca. 1,5 cm dik. Zorg dat elk schijf aan de onderkant 1. 99 P.P.

Andere folders Lidl

Net binnengekomen folders