Moederdag - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Moederdag. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Moederdag wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Moederdag. Geniet optimaal van Moederdag met Uw Folder.

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Moederdag - Winkels

Moederdag

Moederdag staat in het teken van de viering van het moederschap. Moederdag wordt overal op de wereld gevierd, maar de dag zelf is op veel plekken anders. Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd. In 1924 kwam Moederdag overwaaien naar Nederland. Maar wanneer is Moederdag precies? In Nederland en België wordt het altijd op de tweede zondag van mei gevierd. In Spanje is dit de eerste zondag van mei en in Frankrijk de laatste zondag en zo is het bijna overal op de wereld iets anders. Het staat hoe dan ook in het teken van het verwennen van de moeder. De dag begint vaak met een ontbijt op bed en met cadeaus. Op deze dag hoeft moeder ook geen huishoudelijke taken uit te voeren. Vaak hebben jongere kinderen op school zelf cadeaus in elkaar lopen knutselen of gedichten geschreven om aan hun moeder te geven.

Het zorgen voor een fijne Moederdag is voor velen heel belangrijk. Met een leuke tekst en kleurplaat kun je op jongere leeftijd al heel ver komen en moeder zal dat ook zeker waarderen. Op latere leeftijd worden cadeaus en mooie bosjes bloemen ook enorm gewaardeerd. Er zijn in ieder geval elk jaar genoeg ideeën online te vinden om voor een geslaagde Moederdag te zorgen.

 

Aanbod tijdens Moederdag

 Weken voordat het zover is, zijn er al veel aanbiedingen om je goed voor te bereiden op Moederdag. Grote winkelketens zoals Lidl, Coop, Aldi of Dirk hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op de tweede zondag van mei. Naast kaarten en een bos bloemen, valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk verzorgingsmiddelen en andere benodigdheden die moeder kan gebruiken. Ook online fashion winkels zoals Primark, wehkamp en anderen richten hun marketing op moeders. Zij bieden tijdens deze tijd hun artikelen aan met een mooie korting om daar je moeder mee te verrassen. Sinds 1924 tot op de dag van vandaag is een bos bloemen het meest populaire Moederdagscadeau. 
 

Moederdag inkopen

 Met het aantal aanbiedingen rond Moederdag is er altijd iets wat in de smaak zal vallen. https://uw-folder.nl biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Als je geen tijd hebt om zelf een cadeau in elkaar te knutselen, zorg dan dat je op tijd een kijkje in de folders neemt en iets leuks uitzoekt voor de allerliefste moeder.

Net binnengekomen folders