Etos Mondkapje prijzen en aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen van deze week op mondkapje van Etos met acties die geldig zijn van -. Vind hier de allerlaatste acties en aanbiedingen op mondkapje van Etos en bespaar er geld mee.

 
Opgeslagen folders
 

Als u echt serieus geld wilt besparen op uw boodschappen en dit zo goed mogelijk wilt doen, dan kunt u het beste onze weekacties op onze website in de gaten houden. We hebben regelmatig aanbiedingen van mondkapje in Etos en we hebben als eerste de nieuwste weekfolders met acties op mondkapje van Etos.

Het hoeven niet alleen aanbiedingen te zijn op mondkapje van Etos, maar u kunt ook zoeken naar acties op mondkapje van andere detailhandelaars zoals -, of u bekijkt de geweldige acties, aanbiedingen en kortingen die andere bezoekers van onze website hebben bekeken. De volgende producten zijn onder andere een van de populairste producten: matebook, Motorkleding en beschermers, Motoraccessoires, Medicijnen en voedingssupplementen, Mondhygiëne, Medische apparatuur, Megatron, Meindl, Melatomatine, melatonin. In Uw Folder plaatsen we elke dag duizenden nieuwe speciale aanbiedingen. Wilt u de beste aanbieidingen krijgen? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!


OVER ETOS

In 1931 kreeg de Etos pas echt zijn naam, deze staat voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. Daarvoor was het een winkelketen die door Philips gestart was in 1919 te Eindhoven. Sinds 1973 is de Etos onderdeel van Ahold Delhaize, een deel van de winkels werd toen omgezet in Albert Heijn filialen. Toch zijn er ongeveer 550 vestigingen van deze drogisterij in Nederland te vinden en daarvan zijn er 54% franchiseondernemingen.

Etos vestigingen zijn bijna overal in Nederland te vinden. Wat erg opvalt is dat ze ook in heel veel kleinere dorpen te vinden te zijn als de enige of een van de enige drogisterijen. Natuurlijk zijn ze ook de grotere steden volop aanwezig. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan 30 in Amsterdam te vinden en ook in Maastricht, Utrecht, Rotterdam en andere grotere steden zijn er verschillende te vinden.

Alle actie aanbiedingen zijn per week verschillend, de folder van deze week is hier te vinden. Ook staat de folder van volgende week er vaak al iets vervroegd op zodat gepland kan worden op wat er bespaard gaat worden volgende week. De artikelen zijn met korting te verkrijgen, dit kan een percentage zijn, een 1+1 gratis of tweede voor de halve prijs deal. Het is elke week weer anders maar het is ook elke week weer de moeite waard. Het krantje is dus te vinden op de website, in de brievenbus of in de winkel.

Etos is een drogisterij die alle topmerken als het gaat om persoonlijke verzorging, douche artikelen, tandverzorging, babyproducten en dergelijke in het assortiment heeft. Zo hebben ze Pampers luiers voor de kleintjes, Remescar voor gezichtsverzorging en working hands voor de handen, zo is er Davitamon voor de extra vitaminen en om goed ruikend voor de dag te komen, zijn er ook veel verschillende parfums te koop. Ook hebben ze een ingebouwde opticien waar brillen en lenzen te koop zijn voor aantrekkelijke prijzen.

Mondkapje - winkels

Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels