Pasen - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Pasen. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Pasen wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Pasen. Geniet optimaal van Pasen met Uw Folder.

Actuele folders

Lobbes folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Lobbes
Albert Heijn folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Albert Heijn
Plus folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Plus
Aldi folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Aldi
DekaMarkt folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels DekaMarkt

Pasen - Winkels

Pasen

Pasen is oorspronkelijk een Christelijk feest dat volgt op de Goede Week. De christenen vieren dat op die dag Jezus opgestaan was uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Pasen duurt twee dagen en vindt plaats op zondag en maandag. Deze dagen worden ook wel eerste en tweede paasdag of paaszondag en paasmaandag genoemd. Maar wanneer is het Pasen? Pasen vindt plaats 46 dagen na Aswoensdag en Carnaval, wat voornamelijk in het zuiden gevierd wordt. Tegenwoordig is Pasen minder gebaseerd op religie. Het is tegenwoordig ook de kick-off voor het festivalseizoen in Nederland en dat is dan toch wel grappig als je kijkt naar de betekenis van het paasfeest.

Een vrolijk Pasen is voor iedereen heel anders. De ene slaat van tevoren een heleboel paaseitjes in bij de Jumbo of Lidl en zal daarmee een zalig Paasfeest hebben. Voor anderen staat deze dag in het teken van activiteiten zoals samenzijn, naar de kerk gaan, het kleuren van een kleurplaat, knutselen, eieren schilderen en lekker eten. Zo zijn er natuurlijk ook mensen die losgaan op Paaspop, voor ieder wat wils.

Aanbod tijdens Pasen

De Jumbo en Lidl openingstijden zijn meestal wat korter tijdens eerste paasdag. Grote winkelketens zoals Lidl, Dirk of Aldi hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op Pasen. Voorheen werd tweede paasdag ook gezien als een dag van minder commerciële activiteit. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en zijn grote bedrijven zoals woonboulevards, supermarkten en andere winkels open met Pasen. Deze winkels hangen dan ook vol met afbeeldingen en plaatjes met betrekking tot Pasen. Ook online fashion winkels zoals OVS, shoeby zijn rond Pasen druk met verspreiden van goede aanbiedingen.

Inkopen voor Pasen

Bijna alle winkelketens hebben iets te bieden voor Pasen. Uw-folder.nl biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Of je nou actief Pasen viert of niet, er is voldoende korting te vinden op de leukste artikelen bij jouw favoriete aanbieders.

Net binnengekomen folders