Plus winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Plus, inclusief de locaties van Plus en de normale openingstijden van Plus. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Plus.


Plus folders
Plus folders
Plus folders

OVER PLUS

De winkelformule PLUS ontstond in 2001 als opvolger van Plusmarkt, die in 1988 gestart was. Sinds 2011 is de PLUS jaarlijks uitgeroepen tot de beste op het gebied van wijnen en sinds 2015 is de PLUS jaarlijks uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt, daarover valt meer te lezen op https://www.plus.nl. Tegenwoordig telt de PLUS 260 supermarkten en zijn ze erg bekend onder de mensen.

De meeste PLUS winkels kunnen in Rotterdam gevonden worden en andere winkels kunnen gevonden worden in Groningen, Almelo en bijvoorbeeld de PLUS Benders in Venlo. Maar ze zijn zeker niet alleen in grotere steden te vinden, zo hebben ze ook filialen in Leerdam, Elspeet en Klazienaveen.  

De folder van deze week en de folder van volgende week zijn gemakkelijk terug te vinden op de website. Deze reclamefolders staan bomvol met scherp geprijsde aanbiedingen. Het krantje kun je in de winkel, in de brievenbus of dus online vinden. Je hoeft dus nooit zonder idee naar de PLUS om te gaan winkelen.

PLUS heeft een eigen huismerk die ook een luxere variant heeft. Daarnaast worden er ook de meest bekende merken aangeboden tegen lage prijzen. Staat er een feestje op de planning en is er bier zoals Bavaria of Heineken nodig, dan is dat geen probleem bij de PLUS, en vaak is het ook nog eens in de aanbieding. Iets sterkers kan natuurlijk ook gekocht worden bij de ingebouwde slijterij. De ochtend erna een kop sterke koffie kan ook nooit kwaad en dan ’s avonds lekker genieten met een pan mosselen. Het is allemaal te verkrijgen bij de PLUS.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ PLUS

  • Recepten: De website van de PLUS staat vol met bijna 5000 recepten voor tijdens alle seizoenen. Het staat aangegeven met bereidingstijden en de ingrediënten die nodig zijn, goede inspiratie dus!
  • Inspiratie: Speciale services zoals de wijnkiezer en de handige lijstjes die kunnen helpen bij het plannen van een verjaardag of een borrel zijn allemaal te vinden op de website.
  • Assortiment: Een flink assortiment met alle bekende levensmiddelenmerken en daarbovenop komt ook nog eens het standaard huiswerk en de luxere variant. Wat natuurlijk ook allemaal terug te vinden is in de wekelijkse actiefolder.
  • Webshop: Sinds 2015 kan er bij de PLUS online gewinkeld worden. Deze boodschappen kunnen opgehaald worden in de winkel of thuisgebracht worden door de PLUS.
  • Verantwoordelijkheid: Bij de PLUS ligt de nadruk op een verantwoorde herkomst van producten, gezondheid en vitaliteit, een beter milieu, lokale betrokkenheid en goed werkgeverschap. Iets waar ze al jaren erg goed in slagen!

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Met 260 supermarkten in Nederland is de PLUS haast niet te missen. Toch zit het niet in elk dorp of elke stad dus soms moet je even zoeken. Dat kan hier gedaan worden. Op deze website is een kaart van Nederland zichtbaar die alle winkels toont. Om in de omgeving te zoeken kan in de zoekbalk de persoonlijke postcode of plaatsnaam ingevuld worden. Klik vervolgens verder op de desbetreffende supermarkt en bekijk de adresgegevens, openingstijden en extra services. In de meeste gevallen zijn de winkels van maandag t/m zaterdag open van 08:00 tot 20:00 of 21:00. Dit is verschillend per filiaal, dus neem eerst even een kijkje online.