ZONNIG MEDITERRAANS
Lange mèditerrane
lunch
Italië
Als ze ergens weten hoe je van de lunch geniet, is
het langs de Middellandse zee. Lang tafelen, veel
gangen en alles vers bereid. Het liefst tussen
12 en 14 uur want dan verteer je alles het beste,
zeggen ze. En als toetje natuurlijk een siësta!
-Selexiago Ristorante
Gevulde pasta
met Tomaat, Buffel melk Mozzarella en Basilicum
De gde pur en bereid met whlutande ingredi
UIT DE
KEUKEN
VAN PLUS
Titilill
#PLUS
www.
Linguine
met mascarpone
A tavola!
Prima primo
Italiaans koken? Laat dat maar
aan onze koks over! Dit gerecht
maken ze met linguine, geroosterde
groenten, kruidenolie en
mascarpone. Alles vers natuurlijk.
Lekker en vooral makkelijk.
Bij een echte Italiaanse lunch hoort
een goede pasta. Deze hebben we al
voor je bereid. Met zoete mozzarella,
frisse basilicum en in de oven
geroosterde tomaatjes. Even koken
en dan buon appetito!
PLUS Linguine met mascarpone
Schaal 450 gram
Selezione Ristorante Gevulde pasta
Pak 450 gram
5.00
3.19
We hebben al voor je gekookt
In de mediterrane keuken draait het om pure
ingrediënten. Die vind je dan ook in alle verse
Italiaanse maaltijden van PLUS. Zo proef je
overheerlijke paddenstoelen in de risotto.
En verrukkkelijke tomatensaus met gegrilde
groenten bij de rigatoni met gehaktballetjes.
Zelfs Italianen eten er hun vingers bij op.
Proef zelf maar.
6
PLUS
ELIN GEVULDE
TOMATENSOEP
Zuppa di Holanda
Mediterraan lunchen met het beste van
Hollandse bodem. Probeer deze rijk gevulde
tomatensoep van tomaten uit eigen land.
Lekker met wat mozzarella en basilicum.
GIJS Verse tomatensoep
Rol 1000 gram
4.49
Johma
houmous-kip
Beter
Leven
Mediterraans hip
Houmous is niet alleen heel hip, maar
ook heel lekker! Probeer deze smeuïge
houmous-kip eens op een wrap of
naanbrood, gegarneerd met gegrilde
paprikareepjes. Of eet de kip-knoflooksalade.
op een toastje met wat tuinkers.
Johma Houmous kip of kip-knoflook
Kuipje 175 gram
2.89
Tip