Plus folder - pagina 18 - NIET LANGER GELDIG *

Plus folder - pagina 18 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 18 ... 25
Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - kikkererwten, knorr, kom, komkommer, linzen, pasta, penne, pizza, spaghetti, wraps. Pagina 18.
1 ... 18 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Plus, geldig van - tot en met -. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Plus heeft kortingen op meer dan 163 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Plus, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Plus? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Plus
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
MEER GROENTE, GOED IDEE Bestel ook op plus.nl of met de PLUS app Lekker én gezond Mamma mia wat zijn Honig peulvruchten pasta’s lekker! En omdat ze voor de helft gemaakt zijn van linzen, kikkererwten of gele erwten zijn ze ook nog eens een bron van eiwitten en vezels. Buon appetito! Honig Linzen Penne Doos 300 gram 2.49 Verras eens met vega Meer groente? Makkie! Deze lente meer groente eten? Vervang je wraps eens door Knorr groentewraps. Die zijn gemaakt van 35% groente! Knorr Groentewraps Zak 370 gram 2.59 Een koolhydraatarm alternatief voor spaghetti maak je met komkommer! PLUS Komkommer Per stuk* Waarom moeilijk doen? Kom maar met die komkommers Een deel van onze komkommers halen wij lekker dichtbij. In Nederland dus. Zo steunen we onze boeren en telers, verlagen we CO2-uitstoot en verbruiken we minder plastic. Gevalletje win-win-win! 18 Dat makkelijk en lekker ook heel verantwoord kan zijn bewijzen de Garden Gourmet pizza’s! Met deze verrassende diepvriespizza’s krijg je eenvoudig je groenten en eiwitten binnen. Wagner Garden Gourmet Pizza Doos 430-435 gram 4.29 *Kijk voor de actuele prijs in de winkel, op plus.nl of in de PLUS app.

Plus folders

Meest bekeken advertenties