Plus folder - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

Plus folder - pagina 6 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 6 ... 25
Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardbeien, citroen, chocolade, karvan cévitam, koffie, melk, muffins, rabarber, suiker, thee, glazen, granola, fairtrade. Pagina 6.
1 ... 6 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Plus, geldig van - tot en met -. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Plus heeft kortingen op meer dan 163 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Plus, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Plus? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Plus
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
VERRASSEND MET FRUIT Zoet en sappig uit Spanje Deze aardbeien zijn gerijpt onder de Spaanse zon. Dat maakt ze heerlijk zoet en extra sappig. Probeer het zelf maar eens! RABARBER & AARDBEIEN FIZZ TIP alcoholvrije cocktail Voor 2 personen Voorjaar in de mix De Signature Blends vruchtensiropen van Karvan Cévitam hebben volle smaken en zijn laag in suiker. Karvan Cévitam Signature Blends Bus 50 cl 3.49 • Verdeel 25 ml Karvan Cévitam Signature Blends Rabarber & Aardbei over 2 glazen. • Voeg 300 ml bruiswater toe. • Vul het glas met ijsklontjes en roer even door. • Serveer met gehalveerde aardbeien & een schijfje citroen. Smaakselectie van PLUS aardbeien Bak 400 gram* Fris & fruitig Wat je noemt goed ijs! Ons nieuwe ijs is niet alleen heel lekker, maar ook heel verantwoord. Het wordt gemaakt met Beter Leven keurmerk 3 sterren melk in een klimaatneutrale ijsfabriek. Enne… de varianten met chocolade zijn 100% Fairtrade! PLUS Bananen Fairtrade Klimaatneutraal Per kilo* PLUS IJs Beker 100 of 465 ml De prijzen variëren van Best bijzonder, die bananen 1.29 - 3.49 Wist je dat onze bananen al 10 jaar Fairtrade zijn? En dat al onze niet-verpakte bananen klimaatneutraal zijn. Daarmee zijn we de eerste supermarkt in Nederland. En daar zijn we trots op! BANANENSPLIT met choco-hazelnootsaus, granola en ijs Mmmmm, muffins! Muffins zijn vrolijke traktaties voor bij de koffie, thee of limonade. Ga je voor vanille, of choco met choco-chunks? PLUS Muffins Pak 300 gram 1.99 Bestel ook op plus.nl of met de PLUS app 6 TIP Scan de QR-code of kijk voor dit recept op plus.nl/recepten of in de PLUS app *Kijk voor de actuele prijs in de winkel, op plus.nl of in de PLUS app

Plus folders

Meest bekeken advertenties