Plus folder - pagina 10 - NIET LANGER GELDIG *

Plus folder - pagina 10 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 10 ... 25
Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - kleenex, pizza, weet, antibacteriële handgel, handgel, mondkapje. Pagina 10.
1 ... 10 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Plus, geldig van - tot en met -. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Plus heeft kortingen op meer dan 163 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Plus, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Plus? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Plus
Bekijk meer

Producten in deze folder

 
 
ADVERTORIAL Op pad? Kleenex mee! Omdat je nooit weet wat je tegen komt! Vernieuwd en nóg beter! Kleenex Proactive Care is een nieuwe lijn van producten die persoonlijke bescherming bieden tegen bacteriën. Met hygiënische mondkapjes, antibacteriële handgel, vochtige tissues en papieren handdoekjes ben je altijd en overal beschermd. Kies je voor schoon, dan kies je voor Kleenex. Bakken moeilijk? Welnee! Met het nieuwe Toppits® bakpapier met anti-slip zijde maak je van ieder gebakje, koekje of pizza een klapper. Dankzij de anti-slip zijde kun je deeg direct op het bakpapier bewerken en uitrollen. Het papier blijft mooi liggen, dus geen gedoe met opkrullende zijkanten. Is het papier vies geworden? Dan kan het zo bij het GFT-afval. Toppits® bakvellen zijn namelijk ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar. Kleenex Proactive Care De prijzen variëren van Toppits bakvellen Rol 16 stuks 1.99 - 5.59 10 Maak van ieder baksel een succes 2.45

Plus folders

Meest bekeken advertenties