GOED DRINKEN
Pimp je glas
Snijd aardbeien, schijfjes citrusfruit of komkommer
aan de onderkant in en zet ze op de rand van je
glas en voeg ze toe aan je drankje. Een tropisch
tintje? Maak de rand van je glas nat met wat water
en dip je glas in kokosrasp.
Vul elk vakje van een ijsblokjesvorm met
bijvoorbeeld frambozen of blauwe bessen.
Vul aan met water en zet minstens een halve
dag in de vriezer. Hiermee maak je van elk
drankje een feest!
ADVERTORIAL
Superfood van dichtbij
Arjo en Evelien
Wittelte, Dren
th
e
Stefan Criens
Haelen, Limburg
De uitdaging: Hoe zorg je voor
duurzaam fruit in de winkel, dat
oorspronkelijk niet uit eigen
land komt? Gelukt! Door een
vaste samenwerking met zeven
Nederlandse blauwe bessen telers.
Zo ligt het hele seizoen door de
lekkerste en meest duurzame
blauwe bes voor
je in de winkel.
Evert Engels
Panningen, Lim
burg
PLUS
Nederlandse
Blauwe bessen*
Bak 300 gram
Pascal en Ynke
Grubbenvorst, Limburg
13