Plus folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 71 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - Dr. Oetker, melk, volle melk, chocolade, cacaopoeder, kristalsuiker, patentbloem. Pagina 71.
71 / 93

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
S prankelresn.de afsluite NAGERECHTEN 0.72 P.P. Zebracake met chocoladedrip 12 personen gemiddeld 30 min. + oventijd 1 uur Wachttijd: 2 uur vegetarisch 1. Vet een tulbandvorm (2 liter) goed in met boter. Meng 100 gram kristalsuiker met 85 ml water en 60 gram cacaopoeder tot een glad papje. Klop 250 gram zachte boter met 200 gram kristalsuiker met de mixer in 4 min. superluchtig. Voeg, al kloppend, een voor een 6 eieren (op kamertemperatuur) toe. Zeef er 375 gram patentbloem met 1 theelepel bakpoeder en een snufje zout boven en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Spatel er 125 ml volle melk door. Schep 200 gram van het beslag bij het cacaomengsel en roer door. 2. Doe de twee soorten beslag in een aparte spuitzak en spuit een dun laagje vanillebeslag in de vorm, dan een laagje chocoladebeslag etc. tot het beslag op is. 3. Bak de tulband in een voorverwarmde oven op 170°C in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Prik vervolgens met een satéprikker in de cake. De cake is gaar als de satéprikker er schoon en droog uitkomt. Laat 15 min. in de vorm afkoelen en stort de cake op een taartplateau. 4. Hak 50 gram chocoladereep puur (Fairtrade PLUS) en 50 gram chocoladereep wit (Fairtrade PLUS) apart in kleine stukjes. Smelt de chocolade apart van elkaar au bain-marie en schenk over de tulband. Versier met 1 eetlepel zachte zilveren parels (Dr. Oetker potje à 42 g). VOEDINGSWAARDE P.P.: 477 KCAL. 24 G VET (15 G VERZADIGD), 54 G KOOLHYDRATEN (31 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 9 G EIWIT, 0,2 G ZOUT GA VOOR NOG MEER ZOET NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN/TOETJES 71

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders