Plus folder februari 2024 - pagina 38 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, citroen, kaas, karnemelk, melk, mayonaise, mosterd, olijfolie. Pagina 38.
38 / 89

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Biertip Kaas uit Nederland Onze Klaverland Boerenbuiten kaas wordt gemaakt van volle, niet afgeroomde melk, van koeien die minimaal 180 dagen per jaar buiten lopen. En omdat ze voornamelijk gras eten heeft deze kaas een ontzettend lekkere smaak. Jopen Sparkly Pasen Fles 75 cl OP=OP 5.99 2.17 P.P. Caesarsalade met witlof 4 personen makkelijk 20 min. + oventijd 15 min. 1. Breek 1 bonkje sesam (Korenlanders van PLUS à 80 g) in stukjes van 1,5 cm en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Pers 1 teen knoflook boven een kommetje met 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel en voeg naar smaak zout toe. Besprenkel het brood met de knoflookolie en rooster ze in een voorverwarmde oven op 200 °C in ca. 15 min. goudbruin en krokant. Laat afkoelen op een rooster. 38 2. Maak ondertussen een dressing van 2 fijngesneden ansjovissen (blikje à 46 g), 3 eetlepels Zaanse mayonaise, 1 theelepel PLUS grove mosterd, 2 eetlepels karnemelk (Biologisch PLUS), 2 eetlepels PLUS extra vierge olijfolie en rasp 100 gram extra belegen 50+ kaas (Klaverland Boerenbuiten van PLUS). Rasp de gele schil van 1/2 citroen erboven, pers de vrucht uit en voeg het sap toe aan de dressing. Breng op smaak met peper. 3. Kook 2 eieren (Biologisch PLUS) in 6 tot 7 minuten half hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze in de lengte. 4. Snijd de harde onderkant af van 5 stronkjes PLUS witlof, pel de bladeren los en verdeel ze over een schaal. Maak met de kaasschaaf mooie flakes van 100 gram extra belegen 50+ kaas (Klaverland Boerenbuiten van PLUS). Verdeel de dressing erover, bestrooi met de croutons en de kaas, verdeel de rest van de uitgelekte ansjovis erover en maak af met de halve gekookte eieren. Garneer met 2 eetlepels peterselie (Biologisch PLUS in pot). VOEDINGSWAARDE P.P.: 533 KCAL. 46 G VET (4 G VERZADIGD), 8 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 21 G EIWIT, 1,4 G ZOUT MEER PAASINSPIRATIE? GA NAAR PLUS.NL/PAASRECEPTEN

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders