Praxis - folders, winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Praxis, inclusief de locaties van Praxis en de normale openingstijden van Praxis. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Praxis.


Praxis folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER PRAXIS

Het bedrijf startte in Venlo in 1978 en heeft tegenwoordig 184 vestigingen. Onder deze 184 vestigingen vallen ook 29 megastores. Negen van deze 29 megastores hebben tuincentrums onder de naam Praxis Tuincentrum. Het assortiment bevat naast constructieve producten ook decoratieve producten en is op https://www.praxis.nl te bekijken. De Praxis bouwmarkt staat onder andere ook bekend om zijn samenwerking met het Tv-programma Eigen Huis & Tuin van RTL4.

De meeste Praxis vestigingen zijn te vinden op een industrieterrein of net buiten de stad. Zodoende zijn ze gemakkelijk te bereiken en omdat het een groot aantal winkels heeft, zijn ze nooit ver weg. Je kunt ze bijvoorbeeld vinden in Groningen, Almere, Amersfoort, Amsterdam en natuurlijk in allerlei andere plaatsen in Nederland.

De nieuwe folder is altijd hier te vinden en staat vol met actie aanbiedingen. De acties en folder van deze week zijn elke week enorm verschillend, daarnaast is er ook altijd de Praxis tuinfolder voor inspiratie voor in de tuin. Vaak zijn er ook kortingsbonnen met kortingscodes te vinden in deze folders. Als Praxis Plus lid kan men keuze korting krijgen om te gebruiken op één artikel naar keuze.

Zeker in de zomer kan men goed terecht bij de Praxis voor alles voor in de tuin, zoals planten, bloemen, een BBQ en nog veel meer. Daarnaast is een ventilator tijdens deze warme dagen ook geen overbodige luxe.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ PRAXIS

 

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Praxis heeft een heel fijn zoeksysteem op de website om de juiste vestiging te vinden. Ga naar deze link en zoek op plaatsnaam. Klik vervolgens op de Praxis die in de richting ligt en krijg alle adresgegevens, openingstijden en speciale openingstijden te zien. Voor meer informatie klik je verder en zie je vervolgens ook alle services die de desbetreffende Praxis vestiging te bieden heeft. De meeste vestigingen zijn maandag tot vrijdag open van 9:00 tot 21:00, op zaterdag en zondag verschilt het enorm. Dus controleer de bovenstaande link voor meer informatie over de openingstijden.

Net binnengekomen folders

Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen