Praxis folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Praxis, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Praxis, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Praxis, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Praxis, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Kortingen en acties bij Praxis

Praxis heeft naast reguliere acties ook 50+-acties en Air Miles-deals.

Bij Praxis koop je jouw klusmateriaal vaak met mooie kortingen, die iedere twee weken in de nieuwe folder verschijnen. Bevat de folder deze week niet het product dat je zoekt? Naast de actie aanbiedingen uit de folder kun je gelukkig ook regelmatig bij Praxis terecht met een kortingsbon voor keuze korting. De kortingscode is in de winkel of online in te wisselen bij de aankoop van een product naar keuze.
 

Air Miles-deals en ledenkorting

Praxis is de enige bouwmarkt met Air Miles-deals. Hiermee krijg je tot maximaal 10% korting op producten, maar soms loopt de korting zelfs op tot maar liefst 30%. Zo krijg je bijvoorbeeld in de kerstperiode een kerstboom met € 10,- korting bij inlevering van je Air Miles. Helaas kan dit niet online en moet je dus even binnenspringen in een Praxis-bouwmarkt in de buurt. Maak je bovendien een eigen MijnPraxis-account aan? Dan profiteer je naast de folderacties het hele jaar door van persoonlijke aanbiedingen, bijvoorbeeld op lampen of behang. Daarnaast ontvang je direct € 5,- korting en een jaar extra garantie op al je aankopen.
 

Acties voor 50+-leden

Naast acties voor iedereen, heeft Praxis ook speciale acties voor zogenaamde Praxis Plus-leden. De Praxis Plus-pas is er speciaal voor klanten ouder dan 50 jaar. Hiermee profiteer je het hele jaar door van 20% korting wanneer je voor € 50,- of meer aan producten koop. Ook worden er speciale acties gehouden, zoals de Praxis Plus Parade. Tijdens deze dagen kom je acties tegen, zoals laminaat met 30% korting en lakken met 50% korting. Ga je binnenkort klussen en kun je wel wat korting gebruiken? Kijk dan direct op de website van Praxis, ontdek welke acties er momenteel lopen en maak een MijnPraxis-account aan.

Praxis-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels