Scapino winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Scapino, inclusief de locaties van Scapino en de normale openingstijden van Scapino. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Scapino.


Scapino folders
Scapino folders
Scapino folders

OVER SCAPINO

Scapino is ontstaan uit een schoenenwinkel in de Drentse plaats Zweeloo. Berend Ziengs begon daar de eerste winkel van ‘Ziengs schoenen’. Deze schoenen zaten in de hogere prijsklasse. Daaruit is in 1974 de formule Scapino ontstaan. Scapino is een discountzaak met een sobere inrichting en lage prijzen. Tegenwoordig heeft Scapino ongeveer 165 vestigingen. Naast schoenen verkoopt de Scapino ook kleding- en sportartikelen en accessoires. Dit alles valt terug te vinden op https://www.scapino.nl.

In 2015 was het bijna het geval dat er geen Scapino winkels meer zouden zijn in Nederland. Na een succesvolle doorstart zijn er tegenwoordig meer dan 165 vestigingen in Nederland en die zitten door heel Nederland. Ze zijn onder andere te vinden in Rotterdam, Enschede, Tilburg, Lelystad, Goes en Nijkerk.

De folder van deze week is altijd online, soms in de brievenbus en zeker in de winkel te vinden. Het is iedere week weer sale met fantastische actie aanbiedingen. Korting op korting en soms wel tot 50%. Het hele jaar door zijn er verschillende acties zoals de 1+1 gratis, op=op deals en nog meer korting op Black Friday.

Natuurlijk ligt de nadruk altijd nog op de schoenen bij Scapino, en daarvan worden heel veel merken zoals Nike, Adidas, UGG, Dunlop en nog veel meer aangeboden. Door het hele jaar heen kunnen altijd de juiste schoenen voor het juiste moment gevonden worden bij de Scapino. Zo ook in de winter als het vriest en er schaatsen gekocht moeten worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ SCAPINO

  • Extra services: Eerst passen, 14 dagen later betalen is een hele fijne manier om zeker te zijn van de aanschaf zonder dat het te veel hoeft te kosten.
  • Bekende merken: Alle bekende en betaalbare schoenenmerken kunnen bij de Scapino gevonden worden.
  • Assortiment: Bij Scapino worden trends op de voet gevolgd, daardoor is alles in de collectie volgens de laatste mode. En altijd voor een voordelige prijs.
  • Webshop: Naast alle winkels door heel Nederland heen, is er ook de webshop die overzichtelijk is. Ook wordt alles heel snel geleverd en dat brengt ook voordelen met zich mee.
  • Aanbiedingen: Wekelijks zijn er fantastische aanbiedingen, soms is het dan de moeite om even te wachten en niet volle prijs te betalen. Het is namelijk vaak veel goedkoper te verkrijgen de week erna.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Voor een duidelijk overzicht van alle Scapino winkels kun je het beste hier kijken. Hier zie je de kaart van Nederland met alle Scapino winkels. Zoek vervolgens op postcode of plaatsnaam, klik op de correcte vestiging en zie de adresgegevens, openingstijden en speciale openingstijden. Dit is per winkel verschillend. Neem daarom eerst even de tijd om dit online te bekijken.