Upload de ontbrekende folder

Sligro folder - pagina 27 - NIET LANGER GELDIG *

Sligro folder - pagina 27 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 27 ... 109
Sligro-aanbieding -  producten in de aanbieding - aardappelen, appelcider, blik, bloem, bockbier, cassoulet, eendenbout, keukenpapier, knolselderij, mierikswortel, mirin, miso, pan, pappardelle, rijstazijn, pot, runderriblappen, sake, sesamzaad, sojasaus, witte bonen, witte wijn, zonnebloemolie, olijfolie, gnocchi, grand, frites, wijn. Pagina 27.
1 ... 27 ... 109

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Sligro, geldig van - tot en met -. We hebben 108 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Sligro heeft kortingen op meer dan 497 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Sligro, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 108. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Sligro? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

FOOD › RECEPTEN › BE SMART, TAKE IT SLOW FRIETJE STOOFVLEES MET JAPANSE INVLOEDEN Hoofdgerecht voor 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten + 24 uur wachttijd + 135 minuten stooftijd MET ONDERSTAANDE ARTIKELINFORMATIE BESTEL JE DEZE MOOIE SHOP PRODUCTEN MAKKELIJK 100 ml sake 50 ml rijstazijn 100 ml witte wijn 50 g geraspte mierikswortel 650 g riblappen, in blokken van 3 cm 3 el zonnebloemolie 800 g frietaardappelen, ongeschild frituurolie 4 el miso 2 el bloem Japanse sojasaus, naar smaak mirin, naar smaak shichimi togarashi, naar smaak geroosterd sesamzaad, naar smaak 1. Breng de sake, rijstazijn, witte wijn en mierikswortel aan de kook en laat afkoelen. Laat de riblappen in dit mengsel 24 uur afgedekt marineren. 2. Neem het vlees uit de marinade en laat uitlekken. Dep droog. Verhit de olie in een ruime braadpan en bak hierin het vlees in circa 10 minuten rondom bruin. Blus af met de marinade en 500 ml water en stoof het vlees in circa 2 uur gaar. Schep regelmatig om. 3. Boen intussen de aardappelen schoon en snijd in dikke frieten. Blancheer de friet in een ruime pan water 2 minuten. Giet af en laat afkoelen. Verhit de frituur op 140ºC en frituur hierin de friet in circa 6 minuten gaar, maar nog niet bruin. Laat uitlekken op keukenpapier. 4. Meng als het vlees gaar is de miso met de bloem en voeg het al roerend toe. Laat alles op lage stand binden en nog 15 minuten doorgaren. 5. Verhit de frituurolie verder tot 180ºC en frituur hierin de friet in 3 minuten goudbruin. Proef de stoof en breng op smaak met sojasaus en mirin. Serveer de stoof met de frites. Bestrooi naar smaak met shichimi togarashi en sesamzaad. ONLINE EN IN DE VESTIGING. Braadpan Bistro rood, 20, 24, 28 cm (per stuk, art.nrs. 121634, 121635, 121650) Kcal per persoon: 795 Artikelinformatie over belangrijke ingrediënten en producten in deze productie. GEVOGELTETERRINE, p.18: Ruig eendenbout (per kilo, art.nr. 001054), Fazantenbout (pak 5 stuks, art.nr. 267937), Roodpootpatrijs (per stuk, art.nr. 274633), Ruig ganzenvet (blik 680 gram, art.nr. 269905), Take Dis geperforeerde taartranden, 9, 18, 22, 30 cm (per 250 stuks, art.nrs. 560539, 560699, 560704, 561310), Livelli witte borden, 16, 21, 26 cm (per stuk, art.nrs. 841715, 841765, 841778), PAPPARDELLE AL CINGHIALE, p.19: Ruig everzwijnprocureur (per kilo, art.nr. 005732), Olitalia olijfolie extra vergine Toscane (flesje 50 cl, art.nr. 096432), Sabarot cèpes (silo 40 gram, art.nr. 979144), Rummo pappardelle No 119 (zak 500 gram, art.nr. 098130), Cosy&Trendy Streetfood Festival bord, 22,5 cm (per stuk, art.nr. 039738), Cosy&Trendy Aicha Blue bord, 28 cm (per stuk, art.nr. 108494), WILD BOAR PIE, p.20: Knolselderij (5 stuks x 1 kilo, art.nr. 241724), Rois de France wijnazijn appelcider (fles 75 cl, art.nr. 891150), Cosy&Trendy Loft bord, 12,5 cm (per stuk, art.nr. 74665), Intermezzo Portofino bord galet wit, 18 cm (per stuk, art.nr. 397193), Rak Vintage bord coupe blauw, 15 cm (per stuk, art.nr. 651110), REESTOOF MET BOCKBIER, p.21: Ruig Reestoofvlees diepvries (per kilo, art.nr. 004231), Grand Gérard wildfond (pot 35 cl, art.nr. 234395), Clement Faugier kastanjes op water (blik 283 gram, art.nr. 461882), Kunststof bierpul 35 cl (per stuk, art.nr. 065367), CASSOULET, p.22: Sabarot witte bonen (doos 500 gram, art.nr. 228140), Livar varkensbuikspek zonder been (per kilo, art.nr. 004091), Eendenbout gekonfijt (pak 2 stuks, 450 gram, art.nr. 110130), Amefa goudkleurige tafelmessen (per 6 stuks, art.nr. 045986), KALFSTONG en -WANG, p.23: Meierijsche Roem kalfswang (per kilo, art.nr. 003731), Meierijsche Roem kalfstong (per kilo, art.nr. 007356), Cosy&Trendy Splendido dessertbord, 21,5 cm (per stuk, art.nr. 074420), HERTEN-OSSOBUCO, p.24: Herten-ossobuco (per kilo, art.nr. 005708), Rummo pastasaus all’arrabbiata no. 66 (pot 37 cl, art.nr. 027594), Giovanni Rana gnocchi (pak 500 gram, art.nr. 850015), Bettine grand cru Hollandse oude geitenkaas (per kilo, art.nr. 003917), Villeroy & Boch The Rock bord, 25 cm (per stuk, art.nr. 100107), JAPANS STOOFVLEES, p.25: O’Sullivan runderriblappen (per kilo, art.nr. 006607), Yama mirin-fu (flesje 50 cl, art.nr. 149359), S&B shichimi togarashi (15 g, art.nr. art.nr. 435577), Amefa goudkleurige tafelvorken (per 6 stuks, art.nr. 045989) La Trappe Bockbier (8 x 33 cl, art.nr. 830476) Meierijsche Roem sous-vide gegaarde kalfswang (400 gram, art.nr. 001716) magaZiNe EXCL 31_Nieuw vlees_Take it slow.indd 27 27 7/21/2020 5:31:00 PM

Sligro folders

Meest bekeken advertenties