Business
Foto: Studio Yma Garay
Training
Training Conceptdenken bij ZiN
Inspiratielab
Een goed doordacht concept is nu belangrijker
dan ooit. Het helpt je de juiste keuzes te maken,
de gast te binden en je horecazaak tot een succes
te maken. Wil je alles weten over wat een goed
concept is en hoe je dit aanpakt? Meld je aan
voor deze training bij ZiN Inspiratielab.
Inschrijven? sligro.nl/ZiN-trainingen
Trainer Elaine Meys
Elaine Meys is ontwerper en
eigenaar van bureau Dots &
Concepts. Daarnaast is ze een
van de auteurs van het boek
Accountable Conceptdenken.
Ze deed veel kennis en expertise op met conceptontwikkeling en het vormgeven van
identiteit. Als designer weet
ze als geen ander hoe je een
concept tot leven brengt.
BLIJF UP-TO-DATE
Trends & Travel
Duurzaamheid
Ondernemerschap
7 horecatrends
voor 2021
Duurzaamheid en groente
in de hoofdrol
Blijven bezorgen
of afhalen (of niet)?
Waar richt je dit jaar je concept op in?
Trendwatcher Pim Pelser blikt samen
met Hugo Potharst van Whysguys,
tourleaders van de ZiN Travels, vooruit
op de horecatrends van 2021. Voor
de juiste keuze: begin altijd met de
behoefte van je gast en versterk je
concept.
Chef-kok Bennie van de Parel
combineert op een originele manier
gastvrijheid en duurzaamheid voor
een zeer bijzondere hotelbeleving
bij Cityhotel Wood. Een briljant
bomenplan, met aanplant in een
eigen boomgaard, is slechts een
van de vele voorbeelden.
Veel restaurants zetten momenteel
in op nieuwe omzetstromen als
bezorgen, afhalen en menuboxen.
Als straks de deuren van je restaurant weer open mogen, bouw je deze
concepten dan verder uit of sla je de
vertrouwde weg weer in? We zetten
enkele keuzes voor je op een rij.
lees verder sligro.nl/horecatrends
lees verder sligro.nl/groente
lees verder sligro.nl/omzetstromen
magaZiNe
Sligro magaZiNe 33_Refresh_ZIN.indd 105
105
1/19/2021 10:24:47 AM