3
Knolselderij
Dé hit van nu: knolselderij van het
spit als döner, shoarma of gyros.
Of maak gebruik van sous-vide
gegaarde schijven knolselderij en
bereid deze als een steak.
4
Witlof
Stronkjes witlof extra
speciaal maken? Vul ze
eens rijkelijk met verse
kruiden of blancheer de
witlof, snijd de stronkjes
doormidden en bestrooi
ze met poedersuiker
voordat je ze bakt.
Komkommer
8 De perfecte basis voor
een verrassende, koud
geserveerde soep.
9
Tomaat
Serveer eens
een frisse, zonnige
tomatensorbet.
10
5
Winterpeen
Wortelgewassen
zoals winterpeen
lenen zich er goed
voor om 'spaghetti'
of 'noedels' van
te maken. Ideaal
voor een low carb
pastagerecht of als
groentenoedels in
soep.
Witte kool
Lekker met kruidenrub als
kool'steak' of gepekeld in
een homemade atjar.
magaziNe
29