FOTOGRAFIE: ANDERS SCHØNNEMANN
PARAMARIBO
Judith Cyrus
Judith Cyrus, culinair
ontdekker met Surinaamse
roots, geeft in dit boek
recepten voor bekende
Surinaamse gerechten, maar
ook voor minder bekende als
gritbâna met tomtom en hêrhêri.
Fontaine Uitgevers (verschijnt half februari)
EEN KOOKBOEK
Seppe Nobels
Restaurant Graanmarkt 13 in
Antwerpen, van de Vlaamse
chef Seppe Nobels, staat al
jaren in de top 10 van beste
groenterestaurants ter wereld.
In dit boek zijn 450 van Nobels klassiekers
gebundeld.
Lannoo
WERELDSE
SMAAKMAKERS Pascal Jalhay
Dit inspirerende boek
van chef Pascal Jalhay
staat vol recepten voor
basissmaakmakers van
over de hele wereld, maar ook voor
condimenten als salsa’s, sambals, chaat,
rouille en pickles.
Fontaine Uitgevers
GREENFEAST LENTE,
ZOMER - Nigel Slater
Ook in dit boek spelen
groenten de hoofdrol.
Vooral handig als je
op zoek bent naar een
seizoensgebonden gerecht
dat snel te maken is.
Er is ook een herfst-wintereditie.
Fontaine Uitgevers
Het recept Erwtenpuree op gegrild
brood met geitenkaas, basilicum
en bloemen komt uit het boek
Evergreen, maar je vindt het ook op
sligro.nl/magazine-recepten
scan mij
AFRICOLA
Duncan Welgemoed
Chef Duncan Welgemoed
laat je kennismaken
met de onalledaagse
en spannende ZuidAfrikaanse keuken.
Die heeft zoveel meer te bieden dan
alleen de braai!
Fontaine Uitgevers
magaZiNe
Sligro magaZiNe 33_Refresh_Top 10 trends.indd 43
43
1/20/2021 3:34:58 PM