Sligro folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 57 *

thumbnail - Sligro-aanbieding -  producten in de aanbieding - varkensvlees, focaccia, bosui, tomaten, oranje, makreel, garnalen, kokosmelk, rijst, curry, korianderzaad, kruidnagel, kruidnagels, kurkuma, foelie, vissaus, kom, pan. Pagina 57.
57 / 109

* Geldig in alle winkels Sligro

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
REUZENGARNALEN MET VANILLE-CURRY Hoofdgerecht voor 4 personen Bereidingstijd: 30 minuten 2 tl venkelzaad 1 tl witte peper 1 tl korianderzaad 1 tl roze peper 1 kruidnagel 1 stukje foelie 2 tl paprikapoeder 1 tl kurkumapoeder 1 tl gemberpoeder 12 reuzengarnalen (black tiger 6-8), ontdooid 3 el zonnebloemolie 2 limoenen, gehalveerd 1 vanillestokje, in de lengte gehalveerd en het merg eruit geschraapt 200 ml kokosmelk 1 tl vissaus sligro.nl/magazine-recepten gemengde tomaten, naar eigen inzicht bosui, naar eigen inzicht verse groene kruiden, naar eigen inzicht 1. Rooster alle specerijen in een droge pan 1 minuut en maal het vervolgens in een vijzel grof. Dep de garnalen droog en bestrooi met ongeveer eenderde van dit mengsel (gebruik de rest voor andere gerechten met bijvoorbeeld vis of kip). 2. Verhit de olie en bak hierin de garnalen op niet te hoge stand in circa 6 minuten gaar. Keer regelmatig. Bak de limoenen (op het snijvlak) en de vanille inclusief het merg mee. 3. Neem de garnalen uit de pan als ze bijna gaar zijn en zet apart. Breng de kokosmelk in dezelfde pan aan de kook. Knijp de limoenen erboven uit en schraap de aanbaksels los. Laat iets inkoken en breng op smaak met vissaus, wat zout en peper. 4. Schep de garnalen terug in de pan en warm alles kort door zodat de garnalen net gaar zijn. Serveer met rijst en een simpele tomatensalade van gemengde tomaten, bosui en kruiden. Kcal per persoon: 280 Kijk voor de recepten van Ceviche van geschroeide makreel met nanami togarashi, Lamsschouder met saffraanrijst, Slow roasted varkensvlees met krab en komijn en Manakish met za'atar en feta op scan mij Artikelinformatie over belangrijke ingrediënten en producten in deze productie. CEVICHE VAN GESCHROEIDE MAKREEL MET NANAMI TOGARASHI, P.52: Makreel heel (per kilo, art.nr. 00418), Ghoa Cress (bakje, art.nr. 716562), Nanami togarashi (flesje 15 g, art.nr. 435577), Q Authentic Jersey diep rond bruin bord, 23,5 cm (per stuk, art.nr. 112013), LAMSSCHOUDER MET SAFFRAANRIJST, P.53: Krokos Krokanzis saffraandraadjes (doos 2 g, art.nr. 594931), Lamsschouder met been (per kilo, art.nr. 00398), Point Virgule bamboevezel houtlook kom, 19 cm (per stuk, art.nr. 118854), Cosy&Trendy Loft plat bord, 27,3 cm (per stuk, art.nr. 074426), REUZENGARNALEN MET VANILLE-CURRY, P.54: Sligro Spice Market venkelzaad (blikje 60 g, art.nr. 335654), De Kweker korianderzaad heel (600 g, art.nr. 141098), SmitVis black tiger garnalen 4/6 (doos 1 kilo, art.nr. 360382), Q Authentic Jersey driehoekig oranje bord, 27 cm (per stuk, art.nr. 112037), SLOW ROASTED VARKENSVLEES MET KRAB EN KOMIJN, P.55: De Kweker komijnzaad gemalen (zak 1 kilo, art.nr. 126787), Pearl River Bridge superior light soy sauce (fles 50 cl, art.nr. 601686), Valdearcos rode schaal, 20 cm (per stuk, art.nr. 228857), MANAKISH MET ZA'ATAR EN FETA, P.56: Sligro Spice Market za'atar (blikje 80 g, art.nr. 79581), Maldon sea salt flakes (pak 125 g, art.nr. 048716), Molino Grassi farina per pizza e focaccia (zak 1 kilo, art.nr. 421764), Cosy&Trendy Ivanora groen bord, 27 cm (per stuk, art.nr. 074430) FOOD > RECEPTEN > SPICE WISE MET ONDERSTAANDE ARTIKELINFORMATIE BESTEL JE DEZE MOOIE PRODUCTEN MAKKELIJK ONLINE EN IN DE VESTIGING. DKWEKER SHOP De Kweker kurkuma (zak 1 kilo, art.nr. 126794) Paper pr PeaPad Dhan Sligro Spice Market gemalen szechuanpeper (blikje 80 g, art.nr. 130349) Inno Cuisinno granieten vijzel met stamper (per stuk, art.nr. 070704) magaZiNe 57

Andere folders Sligro

Net binnengekomen folders