t yo u
e
g
l
l
i
kn i fe w .”
l
l
u
d
“A
re
n ow h e v r e
e fe b
L u do L
FOOD
RECEPTUUR EN
FOODSTYLING
LARS HAMER
STYLING
MIRJAM VAN DER
RIJST
ie
m
o
n
o
r
t
s
a
g
p
o
t
ij
B
“
e
draait het om d en
t
c
u
d
o
r
p
e
t
s
e
b
r
e
ll
a
die er zijn.”
Mario Ridder
“ You don’t n ee d a
si lver fork to eat
good food ”
Wijle n Pa ul
Pr u dh om m e
Sligro magaZine_Pro koken_Keukengeheimen.indd 59
Vrijwel elke chef heeft een
favoriet ingrediënt, waar hij
of zij eigenlijk niet zonder kan.
Voor de een is dat alleskunner
ansjovis, voor de ander
een pittige parmezaan. We
maakten een rondje langs
verschillende bekende chefs
en hun keukengeheimen.
FOTOGRAFIE
JASPER BOSMAN
“ You ca n 't
go i n to th
ch e f 's of fi
e
c e of a n y
s e r i o us
ki tc h e n a
n d n o t se e
a c op y
o f L a r o uss
e . A m usth a ve
for profess
i on a l a n d
h om e
c oo ks a l i k
e .”
Da vi d Ch a
ng
markt met
e
d
p
o
r
e
"Ik sta liev anen dan in een
ban
een kraam
linnen."
r
e
d
n
o
z
t
n
restaura
akhekke
a
r
B
p
o
o
J
Wijlen
magaZiNe
59
10/19/2021 1:47:47 PM