Sligro folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 81 *

thumbnail - Sligro-aanbieding.
81 / 109

* Geldig in alle winkels Sligro

Bekijk meer
 
FOOD › RECEPTEN › STERRENSAUS KRACHTIGE BARBECUESAUS MET ONDERSTAANDE Voor ca. 750 ml Bereidingstijd: 30 minuten 1 zoete ui, gesnipperd 50 ml Bourbon whisky 1 tl knoflookpoeder 2 tl gerookt paprikapoeder ½ tl chipotlepoeder 1 tl vijfkruidenpoeder 500 g pruimtomaten, in brunoise ARTIKELINFORMATIE BESTEL JE DEZE MOOIE PRODUCTEN MAKKELIJK 70 g tomatenpuree 40 ml appelciderazijn 3 el maple syrup 250 ml tomatensap 1 tl maizena 2 tl worcestershiresaus SHOP ONLINE EN IN DE VESTIGING. 1. Kook de ui met 5 eetlepels water op middelhoge stand en laat het water verdampen. Laat de ui zodra het water weg is lichtbruin worden. Blus af met de helft van de whisky, laat verdampen en roer weer even door. Warm knoflook-, paprika-, chipotle- en vijfkruidenpoeder 1 minuut mee. Voeg de tomaten en tomatenpuree toe en laat 10 minuten zacht stoven. 2. Blus af met de rest van de whisky, de azijn en maple syrup en laat weer 10 minuten zacht koken. Voeg het tomatensap toe en laat op lage stand 30 minuten inkoken. Meng de maizena met 1 eetlepel water en meng het door de tomaten. Verhit nog even zodat het bindt. 3. Pureer met de staafmixer en voeg de worcestershiresaus toe. Breng op smaak met (gerookt) zout. Je kunt de saus nu verdunnen met water of tomatensap, laten inkoken als je een dikkere saus wil en hem door een zeef passeren voor een gladde saus. Lekker bij spare ribs, hamburger, kip en groenten van de barbecue. Rösle rvs sauslepel met schenkrand 25 cm (per stuk, art.nr. 099883) Kcal per persoon: 70 Kijk voor de recepten van Rijke runderjus, Huisgemaakte hoisinsaus, Verrassende geroosterde-vissaus en Gerookte Hollandaisesaus op sligro.nl/magazine-recepten scan mij Bonfire rookmot appel (zak 1,5 kilo, art.nr. 115598) Artikelinformatie over belangrijke ingrediënten en producten in deze productie: RIJKE RUNDERJUS, P.75: O’Sullivan runderriblap (per kilo, art.nr. 006607), O’Sullivan rundershort ribs (per kilo, art.nr. 005190), Rösle rvs sauslepel met schenkrand 25 cm (per stuk, art.nr. 099883), KRACHTIGE BARBECUESAUS, P.76: Sligro Spice Market chipotlepoeder (blikje 60 g, art.nr. 331516), Maple House Canadese esdoornsiroop (flesje 25 cl, art.nr. 652412), Rode flacondispenser 20 cl (per stuk, art.nr. 106972), Villeroy & Boch Artesano professionale bord coupe 16 cm (per stuk, art.nr. 804603), HUISGEMAAKTE HOISINSAUS, P.77: Eaglobe zwarte gezouten sojabonen (zakje 250 g, art.nr. 045102), Shao Hsing kookwijn (fles 60 cl, art.nr. 989351), Goela Djawa (flesje 24 cl, art.nr. 425996), Amefa Metropole zwarte tafelvorken (per 6, art.nr. 049609), Villeroy & Boch Artesano Professionale dipschaal 8 cm (per stuk, art.nr. 805201), VERRASSENDE GEROOSTERDEVISSAUS, P.78: SmitVis hele rode poon (per stuk, art.nr. 004459), SmitVis visgraten van tong, tarbot en griet (per kilo, art.nr. 008335), Karox Traditional dessertlepel (per 12, art.nr. 698921), GEROOKTE HOLLANDAISESAUS, P.79: Rois de France wittewijnazijn (fles 75 cl, art.nr. 890578), Villeroy & Boch Artesano barista schenkkan 20 cl (per stuk, art.nr. 805832) Maple House Canadese esdoornsiroop (flesje 25 cl, art.nr. 652412) magaZiNe Sligro magaZine_Pro koken_Special sauce.indd 81 81 10/19/2021 1:57:08 PM

Andere folders Sligro

Net binnengekomen folders