Sligro folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 89 *

thumbnail - Sligro-aanbieding -  producten in de aanbieding - roomijs, amandelen, messen. Pagina 89.
89 / 109

* Geldig in alle winkels Sligro

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
H JOPPE SPRINKHUIZEN IS CHEF EN EIGENAAR VAN RESTAURANT SILLYFOX IN VEGHEL. FOX we onze gasten bijvoorbeeld met een amuse van ijs van rode biet. We serveren high end food in een zeer toegankelijke sfeer en ver- rassen onze gasten graag door de dingen net iets anders te doen. De Pacojet ondersteunt ons bij die manier van werken. Je kunt er trouwens nog veel meer mee maken, zoals puree, mousse of schuim. En ook gewoon roomijs uiteraard, bijvoorbeeld voor onze Dame Blanche! Met de Pacojet is het gemak- kelijker om versgedraaid ijs te serveren, omdat je de potten al klaar hebt liggen in de vriezer. Met een ijsmachine duurt het veel te lang om à la minute ijs te draaien. En zodra je ijs ook maar even in de vriezer legt, verandert het al van structuur. Versgedraaid roomijs van Tahitiaanse vanille, met gekaramelli- seerde amandelen en chocolade, een lek- kerder dessert is er niet!" JET "M ijn favoriete keukentool is de Pacojet. Dit is een ijsmachine, maar veel meer dan dat. Een stan- I daard ijsmachine maakt ijs door vloeistof te bevriezen en er aan de zijkant steeds iets vanaf te schrapen, zodat de ijskristallen klein blijven. Om glad ijs te krijgen, moet je suiker toevoegen. De Pacojet werkt andersom: je bevriest de vloeistof eerst in de bijbehorende pot in de vriezer en doet het daarna in de machine. Een mes. schraapt en roert het ijs dan tot een luchtige massa. Groot voordeel is dat je minder suiker hoeft toe te voegen en dus ook hartig ijs kunt maken. Wij serveren veel kleine gerechtjes en experimenteren graag met structuren en bereidingen. Waarom zou je ijs alleen ser- veren als nagerecht? Momenteel ontvangen magaZiNe 89

Andere folders Sligro

Net binnengekomen folders