SAPOE
Buon
appetito
Voor kwalitatief goede pasta-
gerechten gebruik je de pasta
van Rummo. Deze pasta is
met grote zorg en volgens de
Lenta Lavorazione-methode
JMMO
geproduceerd. Hierdoor kook je
je pasta altijd perfect al dente.
RUMMO
MAESTRI PASTAI
N BENEVENTO DAL 1846
MAESTRI PASTAI
V Lavorazione.
DDO
IN BENEVENTO DAL 1846
Lenia Lavorazione.
МЕTODO
TENUTA ALLA COTTURA CERTIFICATA
RUMMO
PROFESSIONALE
ECCEZIONALE TENUTA ALLA COTTURA CERTIFICATA
Rummo
Pasta Lenta
Lavorazione
| LINEA PROFESSIONALE
RFALLE No 85
1000g e
MINUTI
"URA 7'+50"
FUSILLI No 48
COTTURA 9 MINUTI
DOPPIA COTTURA 5'+50"
1000g e
ALTA
SFOGA
AL
Zak 1 kilo 2.89 - 3.19
BRONZO
RUVIOA
250
LTA
ESA
SFOGLIA
AL BRONZO
RUVIDA
MUTTI
Mutti
Tomaten-
SOLO P OMODOR O.
PARMA
MUTTI
Grand Gérard
DOPPIO
CONÇENTRATO
DI POMODORO
TONIJN
THON
conserven
IN C
Grand Gérard
Alle gepelde tomaten
en polpa
Bijvoorbeeld
Puree, tube 130 gram
TONIJN
PARMA
Grand Gérard
THON
MET GROENTE IN PIKANTE SAUS/
AUX LÉGUMES A LA SAUCE PIQUANTE
TONIJN
POLPA
THON
IN WATER
AU NATUREL
PULPE FINE DE TOMATES
1.09 0.87
PRODICI
100
FMatte
Grand Gérard
画
6.50
20%
PARMA-ITALA
ITALIENNES
Grand Gérard Tonijn
Malli,
Krimp 6 x 185 gram 8.39
KORTING
Primerba
Pesto
Ma
Maggl
CLAS
Prima
GEBONDEN
JUS
CLASSIC
Rnorr
VLEESJUS
À LA MINUTE
Basilicum ·
erde smaak-Cot concentre
UE
Primerba'
HEA
E VA
15
Maggi jus
Knorr
Tuinkruiden Fines Herbes
Geconcentreerde smaak Gout comce
Bijvoorbeeld Gebonden jus,
bus 1,4 kilo 15.75 12.60
164
1,4kg
76
900ge
975
85 per
20%
100g per 1L
Knorr Primerba
KORTING
Pot 340 gram 12.19