Vaderdag - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Vaderdag. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Vaderdag wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Vaderdag. Geniet optimaal van Vaderdag met Uw Folder.

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Vaderdag - Winkels

Vaderdag

Vaderdag staat in het teken van de viering van het vaderschap. Vaderdag wordt overal op de wereld gevierd, maar de dag zelf is op veel plekken anders. Vaderdag is in 1909 geïntroduceerd in Amerika door mevrouw Sonora Smart Dodd, zij wilde haar vader eren. Maar wanneer is het Vaderdag in Nederland? In Nederland werd vanaf 1937 in oktober Vaderdag gevierd. De toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat dit naar de derde zondag van juni werd verplaatst. De focus op Vaderdag ligt op het eren van het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving. De dag begint vaak met een ontbijt op bed en met cadeaus. Op deze dag mag vader lekker rusten en wordt er goed voor hem gezorgd. Vaak hebben jongere kinderen op school zelf cadeaus in elkaar lopen knutselen of gedichten geschreven om aan hun vaders te geven.

Het hebben van een fijne Vaderdag is voor velen heel anders. Met een leuke tekst en kleurplaat kun je op jongere leeftijd al heel ver komen en vader zal dat ook zeker waarderen. Op latere leeftijd worden cadeaus, een mooie kaart of een rustige dag van helemaal niks doen ook enorm gewaardeerd. De ideeën zijn in ieder geval eindeloos.

Aanbod tijdens Vaderdag

Weken voordat het zover is, wordt er al uitgebreid aangegeven dat het eraan zit te komen. Grote winkelketens zoals Lidl, Hoogvliet of Oriflame hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op de derde zondag van juni. Naast cadeaubonnen en een mooie stropdas, valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk ook verzorgingsmiddelen en tuingereedschapsbenodigdheden die vaders goed kunnen gebruiken. Ook online fashion winkels zoals Intersport, Decathlon en anderen richten hun marketing op vaders. De meest populaire cadeaus voor Vaderdag over de jaren heen zijn uitjes, elektronische gadgets en kleren. 

Vaderdag inkopen

Bijna alle winkelketens zullen een aanbod hebben voor Vaderdag en dit is allemaal online te bekijken. Uw Folder.nl biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Wil je een keer wat anders geven dan een cadeaubon of een stropdas, kijk dan online voor andere ideeën.

Net binnengekomen folders