Valentijnsdag - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Valentijnsdag. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Valentijnsdag wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Valentijnsdag. Geniet optimaal van Valentijnsdag met Uw Folder.

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Valentijnsdag - Winkels

Valentijnsdag

Valentijnsdag (ook wel Sint-Valentijnsdag genoemd), is een dag die volledig in het teken staat van de liefde. Het is een dag waarop geliefden iets speciaals doen voor elkaar en aan elkaar denken doormiddel van bijvoorbeeld cadeaus, bloemen of een valentijnskaart met daarin mogelijk meerdere prachtige gedichten. Wanneer is Valentijnsdag? In het jaar 496 riep Paus Gelasius de datum 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Sint Valentinus was bisschop in Italië en hielp de armen, ouderen en kwetsbaren in de maatschappij. Wanneer hij deze mensen opzocht, nam hij altijd een bloemetje. Ook jonge paren schonk de bisschop een mooie bloem als symbool van trouw en genegenheid.

Een fijne Valentijnsdag is voor iedereen verschillend. De een verwacht lappen aan Valentijns teksten, cadeaus, bloemen en nog veel meer. De ander vindt misschien een betekenisvolle Valentijnskaart met leuke quotes en afbeeldingen al voldoende. Er zijn genoeg ideeën online te vinden om Valentijnsdag voor jouw partner er een te maken om nooit te vergeten.

Aanbod tijdens Valentijnsdag

De betekenis van Valentijnsdag is commercieel gezien ook heel belangrijk. Grote winkelketens zoals Lidl, Aldi, Vomar of Hoogvliet hebben altijd een speciaal aanbod dat specifiek gericht is op deze dag van de liefde. Naast kaarten, parfums en bosjes bloemen, valt er onder de bestverkopende artikelen natuurlijk elektronica en verzorgingsmiddelen. Ook online fashion winkels zoals shoeby, OVS en anderen proberen in aanloop naar deze dag de consumenten te interesseren in hun aanbod. Zij bieden tijdens deze tijd hun artikelen aan met een mooie korting om daar je partner mee te verrassen. De meest verkopende artikelen zijn hoe dan ook Valentijnskaarten en bloemen. 

Valentijnsdag inkopen

Kijk goed rond naar wat er allemaal in de aanbieding is. Dat is de manier om je partner te verrassen met leuke en attente cadeaus voor een goedkope prijs. Uw-folder.nl biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Probeer niet nog de laatste seconde een bosje bloemen te kopen, kijk juist eerst even op onze website en zorg dat je de beste verrassing mogelijk kan geven op de dag zelf.

Net binnengekomen folders