vanHaren - folders, winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over vanHaren, inclusief de locaties van vanHaren en de normale openingstijden van vanHaren. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief vanHaren.


vanHaren folders

Lees meer

OVER VANHAREN

In 1929 begon Ivo van Haren met het maken van schoenen in Waalwijk en opende hij zijn eerste schoenenwinkel in de Rotterdamse Hoogstraat. Nu ruim 88 jaar later is vanHaren marktleider in schoenen in Nederland met 142 filialen en meer dan 1400 medewerkers. Naast al die winkels met hun fantastische medewerkers, hebben ze ook https://www.vanharen.nl/nl-nl/ waar al hun schoenen gevonden en besteld kunnen worden.

VanHaren heeft zoals eerder al aangegeven is, een behoorlijk aantal winkels in Nederland. Deze winkels kunnen door het hele land gevonden worden en zijn nooit ver weg. Ze zijn onder andere te vinden in Amsterdam, Enschede, Tilburg, Venlo, Almere en nog veel meer plaatsen.

De folder van deze week is zoals elke andere week online te vinden, natuurlijk zijn er ook fysieke folders in de winkel en soms in de brievenbus te vinden. Aanbieding op aanbieding is te vinden in de reclamefolder en dan zijn er ook nog eens de sales.

Alles met betrekking tot schoenen is te vinden bij de VanHaren. Aan schoenen voor heren, dames en kids geen gebrek. Merken zoals Graceland, 5th Avenue, Kendall + Kylie, Medicus en nog veel meer zijn allemaal te vinden in de winkels of op de website. Daar komen natuurlijk ook accessoires zoals sokken, tassen, petten en schoenverzorging bij kijken en dat valt ook voor een prikje op te pikken bij VanHaren.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ VANHAREN

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

VanHaren gaat al een tijdje mee en is daarom dus ook heel bekend. Toch is het natuurlijk niet overal in Nederland te vinden, daarom kan er op de website gezocht worden naar een vestiging bij jou in de buurt. Klik bovenaan de website van VanHaren op ‘Zoek Winkel’, vul de woonplaats in en kijk welke vestigingen in de buurt te vinden zijn. Klik vervolgens op de specifieke winkel en bekijk de contactgegevens en openingstijden. De openingstijden van de winkels kunnen enorm verschillen, bekijk deze dus eerst op de website.

Net binnengekomen folders

Winkels - schoenen