Vomar folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 7 *

thumbnail - Vomar-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, bosui, komkommer, tomaten, avocado, banaan, limoen, mango, bakpoeder, suiker, rijst, zilvervliesrijst, italiaanse kruiden, sambal, sesamolie, olijfolie, bloemenhoning, amandelschaafsel, koekenpan, pan, keukenmachine, staafmixer, broodrooster. Pagina 7.
7 / 16

* Geldig in volgende winkels Vomar

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
GRUSPOWERD SAR YA BESPAAR EURO'S VOORDEELMARKT HONDERDEN BUDGETMENU MET GEZONDE MAALTIJDEN Havermoutpannenkoekjes met banaan en mango Ontbijt 4 personen | 25 minuten Bereiden: Ingrediënten: 15 gram Nutcase amandelschaafsel 15 ml g'woon olijfolie 30 ml g'woon heldere bloemenhoning 1 banaan 1 mango Ingrediënten voor het Mix alle ingrediënten voor het beslag met een snufje zout in de keukenmachine of met de staafmixer tot een dik beslag. Laat een paar minuten rusten. Rooster de amandelsnippers in een droge, hete koekenpan. Houd apart. Verhit een koekenpan op een hoge stand en bestrijk met een beetje olijfolie. Roer het beslag nog een keer door en schep een kleine hoeveelheid in de pan. Zet de warmtebron direct laag, laat het beslag iets uitvloeien en bak het pannenkoekje om en om goudbruin. Je kunt zo circa 3 kleine pannenkoekjes tegelijk in de pan bakken. Bak zo nog circa 9 pannenkoekjes en houd ze eventueel warm in de oven (75°C). Snijd de banaan en mango in plakjes. Serveer de pannenkoekjes met honing en het fruit. Bestrooi met amandelsnippers. beslag: 200 gram g'woon havermout 50 milliliter Melkan. haverdrank 3 Vomar scharreleieren S 1 theelepel bakpoeder 0.5 vanillestokje (merg eruit) 15 gram suiker op volkorenbrood PER PERSOON | 10 minuten € 0.88 Bereiden: Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoge stand en leg de plakken tomaat erin. Maal er wat zout en peper over en bestrooi met de kruiden. Breek de eieren één voor één in een kopje en laat ze met hele dooiers tussen de tomaten glijden. Zet de warmtebron iets lager en laat de eieren met het deksel schuin op de pan in circa 5 minuten garen. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd diagonaal door. Halveer intussen de avocado en wip de pit eruit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in dunne plakken. Leg de plakken avocado de laatste minuut op de spiegeleieren en serveer direct met het geroosterde brood. PER PERSOON € 1.91 PER PERSOON € 1.08 Spiegelei met tomaat en avocado Lunch | 4 personen Ingrediënten: 4 sneeën Vomar volkoren fijn 15 ml g'woon olijfolie 2 trostomaten (in plakken) 1 gram Verstegen Italiaanse kruiden 4 Vomar scharreleieren S 1 avocado Zilvervliesrijst-bowl met tonijn en sugarsnaps Hoofdgerecht | 4 personen | 20 minuten Ingrediënten: Bereiden: 300 gram g'woon zilvervliesrijst Kook de rijst. Kook de sugarsnaps circa 200 gram sugarsnaps 1 komkommer 4 minuten en spoel af met koud water. Halveer de komkommer, verwijder met een lepeltje de zaadlijsten en snijd in halve maantjes. 60 ml g'woon yogomild 15 ml Sum & Sam sambal Oelek 15 ml Daily sesamolie 1 limoen 3 bosuitjes (in ringen) Meng de yogomild met de sambal naar smaak, sesamolie en het sap van 1/2 limoen. Meng de helft van de saus en de helft van de bosui door de tonijn en breng op smaak met zout en peper. 2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie (uitgelekt) Schep de rijst in kommen en verdeel de sugarsnaps, komkommer en tonijn erover. Besprenkel met de overige dressing en bosui. Snijd de rest van de limoen in partjes en leg erop. 7 JOUW SUPERVOORDEELMARKT

Andere folders Vomar

Net binnengekomen folders