Wat eten we vandaag?
Zo maak je je eigen saté saus:
4-6 personen | 15 min.
Ingrediënten:
400 ml kokosmelk
• 4 eetlepels pindakaas
2 eetlepels ketjap manis
• 1,5 theelepel sambal
• 1 theelepel geraspte verse
gember
Bereiden:
1. Zet een steelpannetje
op laag vuur en voeg de
pindakaas en de gember
rasp toe.
2. Voeg de overige
ingrediënten toe als de
pindakaas is gesmolten.
3. Kook de saus in tot je een
mooie satésaus hebt.
UIT
EIGEN
* VOMAR *
SLAGERIJ
STUNT
PER 500 GRAM
6.45
4,99
OP=OP
Varkenshaas
Pak 2 stuks
AVIKO
SUPER
RUNCH
XL
XL XL X
LEKEER!
TUSSENOR
MAT c VAN
CHILISAUS
XL
XL XL X
AVIKO
SUPER
RUNCH
ORIGINALS
FRANSE FRIET
LECKER
SUM
SAM
MAT C VAR
CHILISAUS
NDONESISCRE
TUREL
AVIKO
SUPER
RUNCH
NDONESISERE
'OEK
ATJAR
TJAMPOER
NATUREL
OVEN
POMMES FRITES
FRED
DISCOUNT
DEAL
ATJAR
TJAMPOER
RAS E
KROEPOEK
SPEN
KROKANT
LEKRER
ORIGINALS
KREUKEL FRIFT
SERECHTEN
VAST LAAG!
PER ZAK
188 - 2.25
DIEPVRIES
Sum & Sam
Frisse Atjar
Tjampoer
340 gram
075
Aviko Super
Crunch Frites
Alle soorten
750 gram
149
Sum & Sam
Kroepoek
XL-zak 120 gram
119
Vomarr
JOUW SUPERVOORDEELMARKT
VOORDEELMARKT