Rode Glühwein
Circa 40 min.
4 personen
Ingrediënten:
• 1 liter Zuydpunt Cabernet Sauvignon
Shiraz
• 1 sinaasappel (schoongeboend)
• 1 citroen (schoongeboend)
• 4 kruidnagels
• 2 eetlepels bruine suiker
• 1 kaneelstokje
• 350 gram kersen (pot)
• 50 ml rode port
VOL & STEVIG
Bereiden:
1. Maak 4 kleine inkepingen in de citroen
en steek de kruidnagels erin.
2. Leg in een pan en voeg de bruine suiker,
het kaneelstokje en de rode wijn toe.
3. Laat op een lage stand circa 30 minuten
trekken, maar laat de wijn niet koken.
4. Snijd een paar stukken schil van de
sinaasappel.
5. Voeg de sinaasappelschil, kersen en port
toe. Serveer warm.
XX
DOOS CA. 7 KILO
11.98
12.99
OP=OP
Perssinaasappels
Doos circa 7 kilo
5t
Zuydpunt
Zuid-Afrikaanse wijn.
Cabernet Sauvignon Shiraz.
Fles 750 ml. Per fles 5.99
5t
JOUW SUPERVOORDEELMARKT