TIJD VOOR EEN LEKKERE STAMPPOT BOERENKOOL
MET GEHAKTBALLETJES!
Hoofdgerecht
Circa 50 min.
2-3 personen
Maak je eigen gehaktballen:
Ingrediënten voor 4-6 stuks:
• 400 gram rundergehakt
• 300 ml runderbouillon
• 2 eieren
• 80 gram paneermeel
• 2 eetlepels grove mosterd
• 2 eetlepels ketjap manis
• 1 theelepel zout
• 1 theelepel cayennepeper
• 50 gram roomboter
Bereiden:
Meng het gehakt met de specerijen, de mosterd,
de ketjap, de eieren en het paneermeel. Voeg wat
extra paneermeel toe als het mengsel iets te nat
is. Vorm met natte handen gehaktballen van het
mengsel. Laat de ballen een half uurtje rusten in
de koelkast. Neem een grote braadpan en laat
de roomboter smelten. Braad de gehaktballen
aan weerszijden aan tot ze goudbruin zijn. Voeg
de runderbouillon toe en laat de gehaktballen
ongeveer 45 minuten garen onder een afgesloten
deksel.
XL
1
KILO
Z AK
5.49
Rundergehakt
Om eindeloos
mee te variëren.
Pak 1 kilo
4t
1.49
Hutspot 1 kilo
of Fijne
Boerenkool
500 gram
0t
5
Vomar
Kruimige of
Vastkokende
Aardappelen
of Baal Uien
5 kilo
KILO
3.99 - 4.19
2j
JOUW SUPERVOORDEELMARKT