Over ons

Over de site
Uw Folder is een website die gebruikers helpt te navigeren door honderden winkels en hen de beste aanbiedingen laat kiezen uit alle folder-aanbiedingen. We publiceren regelmatig en tijdig folders en catalogi van toonaangevende winkels, van grote hypermarkten tot kleinere speciaalzaken. Bezoekers kunnen dus kortingsacties van alle winkelcategorieën op één plek bekijken en ze kunnen niet alleen naar kortingen zoeken bij hun favoriete winkels, maar ook zoeken naar alleen de producten die ze nodig hebben of aanbiedingen uit hun stad bekijken. Het Uw Folder is ook geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, zodat je altijd een overzicht van aanbiedingen en speciale acties bij de hand hebt. En als je de voorkeur geeft aan apps, vind je dezelfde informatie als op het Uw Folder in onze Promotheus-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Onze websites en apps helpen je slim te winkelen en tijd en geld te besparen.

Over de auteurs
Opportunus is sinds 2012 actief op de digitale markt. Van een klein bedrijf gevestigd in Praag, de hoofdstad van Tsjechië, is het in de loop der tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met bijna honderd medewerkers en medewerkers, met activiteiten in meer dan 60 landen over de hele wereld. We richten ons op het exploiteren van bijna tweehonderd websites en applicaties die gebruikers een overzicht bieden van kortingsacties en koopjes van retailers in alle mogelijke categorieën. De inhoud van onze websites en apps omvat informatie over enkele duizenden retailers en hun filialen, producten en flyers. Hoewel de kern van onze activiteiten bestaat uit de exploitatie en ontwikkeling van websites en applicaties voor eindgebruikers, dient onze uitgebreide database van winkels en hun folders of catalogi ook als bron van content voor onze zakelijke partners, waaronder multinationale mediahuizen. Zij gebruiken onze gedetailleerde gegevens om boeiende content te creëren voor hun eigen lezers. Binnen het B2B-segment ontwikkelen we ook een nieuw product, ecPaper, voor het maken van interactieve digitale catalogi die kosten besparen en het digitale verkooppotentieel voor onze klanten - grote en kleine retail- en productiebedrijven - aanzienlijk vergroten. Ga voor meer informatie over Opportunus en haar digitale producten naar https://opportunus.cz.

Contact
Opportunus s.r.o. (IČ 24260746)
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000, Tsjechische Republiek
[email protected]
https://opportunus.cz

Het bedrijf is geregistreerd in het handelsregister dat wordt bijgehouden door de gemeentelijke rechtbank in Praag, afdeling C, invoegen 198479.