Hornbach folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Hornbach, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Hornbach, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Hornbach, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Hornbach, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Aanbiedingen bij Hornbach

Hornbach hanteert het hele jaar door lage prijzen, maar er zijn toch manieren om nog extra korting te verzilveren.

Bij Hornbach vind je nooit een actie en ze geven nooit een kortingsbon uit. Dat komt omdat zij standaard al de laagste prijs bieden. Wie korting geeft, doet dat volgens Hornbach omdat ze anders te duur zijn en te grote marges hanteren. Natuurlijk kan het wel gebeuren dat een andere aanbieder toch goedkoper is dan Hornbach. Meld dit bij Hornbach want dan krijg je het product meteen voor dezelfde prijs. Je krijgt bovendien 10% extra korting voor de tip en de prijzen worden meteen aangepast zodat ook anderen goedkoper winkelen bij Hornbach.
 

De ProfiCard voor de professionele klussers

Ook in de reclame folder van Hornbach kom je geen aanbiedingen tegen. Wel staat het krantje vol met inspirerende ideeën. Alle producten die gebruikt worden, komen uiteraard uit het brede assortiment van de bouwmarkt en dit van laminaat tot tegels voor de badkamer. Ben je een professioneel klusser? Dan kun je wél profiteren van voordelen. Voor vakmannen hebben ze namelijk de ProfiCard in het leven geroepen. En hoewel er ook voor hen geen aanbiedingen zijn, krijgen ze wel staffelkortingen. Ook krijgen ze in sommige gevallen 10% korting op de huurprijs van apparatuur. Andere voordelen zijn een snellere service en een langere retourtermijn.
 

Uitverkoop bij Hornbach

Ben je toch op zoek naar een korting op de toch al heel voordelige prijzen, kijk dan even op de uitverkooppagina op de website. Het gaat vaak om producten die uit het assortiment worden gehaald. Wie weet scoor je zo wel behang of vloertegels. Daar moet je dan wel op tijd bij zijn, want op is op! Ontdek het online en laat je verbazen door de mooie kortingen.

Hornbach-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels