Kruidvat winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Kruidvat, inclusief de locaties van Kruidvat en de normale openingstijden van Kruidvat. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Kruidvat.


Kruidvat folders
Kruidvat folders
Kruidvat folders

OVER KRUIDVAT

Kruidvat is een keten van drogisterijen in Nederland, België en Frankrijk. Kruidvat is van oorsprong een Nederland bedrijf dat in 1975 werd opgericht door Dick Siebrand en Ed During. Kruidvat was onderdeel van de Kruidvat Holding en daaronder vielen Kruidvat, ICI Paris XL en Trekpleister. Tegenwoordig is het in Hongkong-Chinese handen. De Kruidvat heeft meer dan 1000 winkels in Nederland, 270 in België en 5 in Frankrijk.

Kruidvat, de beste online drogist van 2019 is hier te vinden op https://www.kruidvat.nl. Hier worden ook speciale online acties op geplaatst en hier is ook de nieuwe folder met alle actie aanbiedingen te vinden. Daarnaast zijn ze doordat ze meer dan 1000 winkels in Nederland hebben, natuurlijk ook in het straatbeeld te vinden. Ze zijn met meerdere vestigingen in alle grote steden te vinden maar ook zeker terug te vinden in kleinere dorpen.

De folder van deze week en verschillende andere folders zijn hier op de website te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de health folder en de Wendy folder. Ook is de folder van volgende week al eerder zichtbaar op de website.  Een reclame van de Kruidvat komt vaak langs op TV, bij busstations, het krantje ligt ook wekelijks in de brievenbus en hierin is heel veel korting te vinden.

Het aanbod van de Kruidvat is groots en wekelijks heel verschillend. Het is dus goed om de folders en winkels goed in de gaten te houden. Onder het grote aanbod valt ook de stapelkorting op treinkaartjes, aantrekkelijk geprijsde stedentrips of verrassingsvakanties. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook verzorgingsproducten zoals Andrelon, Biodermal, pampers en Happy Socks gekocht worden. Black Friday bij Kruidvat is voornamelijk online, dus maak alvast een account aan en doe je inkopen met veel korting op 29 november.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ KRUIDVAT

  • Beste online drogisterij: Gratis verzending bij aankoop van actieproducten. Daarnaast is het ook gratis als de bestelling boven de 50 euro is. Verder is alles overzichtelijk te vinden op de website.
  • Spaarpunten: Door de extra voordeelkaart te activeren spaar je punten voor kortingen en gratis producten.
  • Steeds verrassend, altijd voordelig: Een veranderend aanbod voor concurrerende prijzen.
  • Inspiratie: Ga naar de website om inspiratie te krijgen door bijvoorbeeld een make-up tutorial, tips voor wat je mee moet nemen op vakantie en nog veel meer.
  • Aantal winkels: Er zijn meer dan 1000 Kruidvat filialen te vinden in Nederland. Dus een Kruidvat is nooit ver weg en anders kan het volledige aanbod ook online gevonden worden.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De winkels van de Kruidvat zijn hier overzichtelijk op de kaart van Nederland te zien. Ook kan er gezocht worden op postcode en dan zijn meteen de meest dichtstbijzijnde Kruidvat filialen zichtbaar. Klik vervolgens op jouw specifieke Kruidvat en bekijk de openingstijden van deze week en volgende week. Omdat er zoveel filialen zijn en de openingstijden erg verschillend zijn, is het beter om eerst online te bekijken wat de openingstijden precies zijn zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.