Kruidvat - folders en laatste aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Kruidvat, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Kruidvat, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Kruidvat, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Kruidvat, dan bent u hier aan het juiste adres.

Actuele folders

Dichtstbijzijnde
spinner

 Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.

 

Acties en aanbiedingen bij Kruidvat

Multipacks, hoge kortingen en andere acties bij voordeeldrogist Kruidvat

De bekende voordeeldrogist Kruidvat heeft iedere week een nieuwe folder met scherpe acties. Aanbiedingen zoals een 1+1-gratisactie of acties waarbij je het tweede artikel voor € 1,- koopt, worden vaak gezien bij Kruidvat. Daarnaast krijg je regelmatig gratis armbandjes, handdoeken en andere artikelen bij je boodschappen. Veelgebruikte producten zoals zeep, tandpasta en deodorant kun je in multipacks inslaan die vaak ook nog eens in de reclame zijn. Naast de folder deze week, loopt er vaak ook nog een tweewekelijkse folder bij Kruidvat. En als je de folder volgende week bekijkt, komen soortgelijke acties gewoon opnieuw terug.
 

Speciale aanbiedingen

Naast korting binnen het eigen assortiment stunt Kruidvat regelmatig met acties zoals goedkope treinkaartjes of dagtrips. Wanneer de scholen weer de deuren openen, is er een back-to-schoolfolder met speciale aanbiedingen en regelmatig kun je extra voordelig je fotoboek samenstellen. Er is bijvoorbeeld vaak een kortingscode voor 25% korting op alle fotoboeken of is het tweede fotoboek gratis. Ook tijdens Black Friday stunt deze voordeeldrogist met extra hoge kortingen. In de Super Size Black Friday-folder staan producten met 50%, 60% en zelfs 70% korting!
 

Overige acties

Wil je gebruikmaken van een online actie zonder verzendkosten te moeten betalen, dan vind je op de website ook producten die gratis worden verzonden. Combineer een aantrekkelijke online actie met een van deze producten en betaal € 0,- verzendkosten. Wil je nog meer voordeel? Activeer dan een voordeelkaart en profiteer dagelijks van een persoonlijke aanbieding. Deze kun je checken via de website of je laat ze gewoon in je mailbox bezorgen. Activeer de aanbieding wel even voordat je naar de winkel gaat of online een bestelling plaatst. Raadpleeg de folder deze week via de website van Kruidvat en scoor zo echte koopjes.

Producten in folder van Kruidvat

Net binnengekomen folders

Winkels - drogisterij en parfumerie