Action - folders, winkels en openingstijden

Action folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ACTION

Action, opgericht in Nederland in 1993, is een non-food discounter dat door een combinatie van lage prijzen en een enorm assortiment ervoor heeft gezorgd dat het een succesvolle formule heeft opgezet in Nederland en daarbuiten. Action verkoopt meer dan 6.000 alledaagse producten in elk van hun winkels. De aanwezige en soms uitzonderlijke producten bij Action verschillen wekelijks en zijn bijvoorbeeld gevarieerde producten zoals graszaad, tafelklemmen en kniepertjesijzers. Daarnaast heeft het ook flink aanbod aan decoratie ideeën in de schappen liggen.

Met meer dan 1350 winkels in Europa en meer dan 300 winkels in Nederland zijn ze bijna niet te missen. Met meerdere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Utrecht bieden ze genoeg opties voor mensen in grotere steden. De internationale winkels zijn te vinden in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Polen.

Action is blijven geloven in hun marktformule die vooral gericht is op een uitgebreid assortiment dat aangeboden wordt voor lage prijzen. Spullen voor de zomervakantie en het wassen van de kleren na de vakantie zijn allemaal verkrijgbaar bij Action. Zo bieden ze momenteel koffers, zwembanden, parasols, gasbranders, zomerse kleren en wasmiddel aan voor aantrekkelijke prijzen.

Voor meer informatie over de weekacties en andere weekaanbiedingen kun je terecht op de https://www.action.com/nl-nl/. De nieuwe folder van deze week is hier ook te bezichtigen. Daarnaast is de nieuwste reclamefolder vanaf elke woensdag nieuw in de winkel te vinden. Noem het maar op, en het is bij de Action te vinden. Van sportbenodigdheden tot eten & drinken.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ACTION

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De Action is gemakkelijk te bereiken doordat er maar dan 300 winkels in Nederland te vinden zijn. Onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Utrecht zijn er meerdere Actions te vinden. Bezoek hun website https://www.action.com/nl-nl/ om een winkel bij jou in de buurt te vinden. De openingstijden zijn verschillend, maar in de meeste gevallen zijn de winkels van maandag tot en met zaterdag open van 09:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Verdere informatie is te bezichtigen op de website.

Net binnengekomen folders
Winkels - andere