ICI Paris XL - folders, winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over ICI Paris XL, inclusief de locaties van ICI Paris XL en de normale openingstijden van ICI Paris XL. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief ICI Paris XL.


ICI Paris XL folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ICI PARIS XL

In 1968 proberen de oprichters, meneer en mevrouw Brenig, de luxe qua parfum en schoonheidsproducten van Parijs naar Brussel te brengen. De naam ICI Paris XL betekent ‘Dit is Parijs’ en deze was bedacht tijdens de treinreizen die de eigenaars maakten naar Parijs om parfum te kopen. XL refereert naar de locatie van de eerste vestiging, deze was te vinden in een buitenwijk van Brussel genaamd Ixelles. Het bedrijf heeft momenteel 290 outlets in drie landen, deze zijn te vinden in België, Nederland en Luxemburg.

De meeste winkels van ICI Paris XL zijn te vinden in Nederland, namelijk zo’n 160 winkels. Het oorspronkelijke idee was dus om de luxe van Parijs naar de menigte te brengen. Dit betekent dat de meest bekende merken qua parfum en schoonheidsproducten aangeboden worden bij ICI Paris XL. De winkels zijn te vinden in alle grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast zijn ze ook in Rosmalen, Veldhoven, Maarssen, Sint-Oedenrode, Sassenheim en op https://www.iciparisxl.nl te vinden.

De actiefolder geldt in de meeste gevallen voor drie weken en is hier te vinden. De aanbiedingen worden in de meeste gevallen aangeboden in de vorm van percentuele kortingen. Ook zijn er online kortingscodes te vinden die geldig zijn in de e-shop van ICI Paris XL. Ook het magazine van het bedrijf is op de website te vinden.

Alle grote merken zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Denk hierbij aan Paco Rabanne, Hugo Boss, Versace, Miss Dior. Ga bijvoorbeeld voor de Blooming Bouquet van Miss Dior, Hugo Boss in motion of de Helena Rubinstein Pure Rituals.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ICI PARIS XL

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Op de volgende pagina in een alfabetisch overzicht te vinden van alle ICI Paris XL winkels in Nederland. Ook kan onderaan deze pagina gezocht worden op plaatsnaam en postcode. Bekijk per vestiging wat de precieze openingstijden zijn. De meeste winkels zijn 7 dagen in de week geopend, behalve met feestdagen en met andere speciale dagen. De openingstijden per winkel zijn verschillend, bekijk dit daarom van tevoren online.

 

Net binnengekomen folders

Winkels - drogisterij en parfumerie