JYSK - folders, winkels en openingstijden

JYSK folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER JYSK

Op 2 april 1979 opgericht door Lars Larsen in Aarhus, Denemarken. JYSK-winkels verkopen huishuidartikelen zoals matrassen, meubelen en interieur décor. JYSK is de grootste Deense onderneming die internationaal opereert. In totaal heeft het bedrijf ongeveer 2600 winkels in 50 landen en hebben ze 22.000 medewerkers. In Nederland heeft JYSK bijna 100 winkels en de online winkel op https://jysk.nl.

Met de bijna 100 winkels in Nederland is JYSK op veel verschillende plekken te vinden. De meeste winkels heeft het in en rond Rotterdam, zo’n 14 stuks. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook op veel andere plekken te vinden, zoals bijvoorbeeld Zwolle, Enschede, Amsterdam, Utrecht en Groningen.

De folder van deze week is meteen geldig voor twee weken en is hier online te vinden. Hierin staan heel veel aantrekkelijke aanbiedingen. Het is elke week weer sale met kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Naast deze wekelijke aanbiedingen zijn er door het jaar heen ook seizoengebonden aanbiedingen. Met de kerst maar ook met Black Friday en dan gaan de kortingen nog verder omhoog.

JYSK heeft veel te bieden qua meubelen en interieur. Zeker in de zomer ligt er veel de nadruk op tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld een tuin set met een tuin tafel, tuinstoelen en bijbehorende parasol of een lounge set voor buiten. Daarnaast zijn bedden, tafels en kasten ook gemakkelijk gevonden bij JYSK en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ JUMBO

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De winkels van JYSK liggen heel verspreid over Nederland. Er kan op de website gezocht worden op postcode, plaats of straat om te zien welk JYSK-filiaal het meest in de buurt zit. Op de kaart zie je vervolgens welke winkels dit zijn, vervolgens klik je op een van deze winkels. Dit geeft een overzicht van de winkel en welke openingstijden deze hanteert. Neem vooral een kijkje omdat de openingstijden per filiaal nog wel eens verschillen.

Net binnengekomen folders
Winkels - meubelen