Xenos winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER XENOS

Xenos is een Nederlandse winkelketen, die zeer diverse producten verkoopt. Xenos is in ’s-Hertogenbosch in 1973 opgericht volgens een kruideniersformule. Het werd in 1989 overgenomen door de Blokker en vervolgens openden de eerste drie winkels in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Xenos verkoopt onder andere servies, glaswerk, kaarsen, meubilair, huishoudelijke artikelen en etenswaren. Op dit moment heeft Xenos nog meer dan 150 winkels door heel Nederland. Dit gaat wel veranderen omdat een groot deel omgebouwd gaat worden naar Casa vestigingen.

Met ongeveer 150 vestigingen door heel Nederland is de Xenos nog behoorlijk prominent in het straatbeeld aanwezig en dit is niet alleen het geval in de grote steden om en rond de randstad. Ze zijn bijvoorbeeld ook terug te vinden in Breda, Lelystad, Heerlen en Heerenveen.

Op de website https://www.xenos.nl is de reclamefolder online terug te vinden. De folder van deze week staat, net als alle andere weken, helemaal vol met indrukwekkende actie aanbiedingen. Ook zijn er vaak sale acties zoals 2+1 gratis of kortingen die oplopen tot 50%.

De wekelijkse krant van de Xenos biedt een goede kijk in wat er allemaal aangeboden wordt bij de Xenos, maar het is nog zoveel meer dan alleen dat. Neem vooral een kijkje in de het warenhuis en zie wat er zoal verkocht wordt. Op zoek naar strandstoeltjes voor op het strand, wensballonen of decoraties voor tijdens een feest, het is allemaal te verkrijgen bij de Xenos.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ XENOS

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Nu de Xenos nog ongeveer 150 winkels heeft, is er waarschijnlijk altijd eentje bij jou in de buurt. Om te controleren of dit het geval is, kun je naar de website en daar kan er gezocht worden op postcode of woonplaats. Klik vervolgens de winkel aan die jij wilt bezoeken en bekijk de adresgegevens, openingstijden en speciale openingstijden. Bekijk dus eerst altijd de website om de precieze openingstijden te weten.

Net binnengekomen folders
Winkels - meubelen