Blokker folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Blokker, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Blokker, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Blokker, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Blokker, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Altijd voordelen bij Blokker

Bij Blokker vind je regelmatig een scherpe aanbieding in de folder en profiteer je van speciale kortingsacties.

Blokker brengt iedere twee weken een nieuwe folder uit waarin wisselende acties staan. Hierin vind je kortingen als 1+1-gratis, 2+1-gratis, de bekende stapelkorting en 10 tot 50% korting op bepaalde producten. Naast het krantje dat elke twee weken verschijnt, staat er ook een DE-geschenkengids online. Bij Blokker kun je dan ook sparen voor extra korting op het DE-assortiment.
 

Lopen er speciale aanbiedingen deze week?

Naast de reclame folder kun je bij Blokker regelmatig profiteren van aantrekkelijke cashbackacties, bijvoorbeeld op een Senseo-koffiezetapparaat of een Rowenta-stofzuiger. Er worden ook acties gehouden waarbij je jouw oud apparaat inlevert voor korting op een nieuw apparaat. Helaas geeft Blokker daarentegen geen kortingscode meer uit. Wel houdt Blokker regelmatig speciale kortingsacties waar je goed je voordeel mee kunt doen. Zo zijn er de Dolle Dagen en de Happy Hours met hoge kortingen op je bestelling. Eens in de zoveel tijd wordt er in samenwerking met de NS een zogenoemde treinkaartje actie georganiseerd, waarbij je voordelig twee treinkaartjes kunt kopen. Het gaat hier om Dal Vrij-dagkaarten. Zeker de moeite dus om deze aanbiedingen op te volgen.
 

Bijzondere periodes met extra korting

Tijdens periodes als Black Friday en kerst komt er een speciale folder uit en kun je bij Blokker terecht voor nog meer verschillende kortingen en seizoensartikelen. Zo loopt er rond kerst en bij oud en nieuw vaak een gourmet actie en krijg je in de zomer korting op je ventilator. Tijdens Black Friday profiteer je dan weer van hoge kortingen, zoals 25% korting op bijvoorbeeld prullenbakken en stofzuigers, 50% korting op geselecteerde producten en € 10,- korting op een SodaStream. Kijk direct op de website van Blokker welke acties er op dit moment lopen en doe er meteen je voordeel mee.

Blokker-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels