H&M - folders, winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over H&M, inclusief de locaties van H&M en de normale openingstijden van H&M. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief H&M.


H&M folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

Over H&M
Een van ‘s werelds grootste winkelketens voor fashionista's.

H&M is in 1947 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste modewinkelketens ter wereld, met ruim 5.000 vestigingen in meer dan 74 landen. Waar H&M ooit begon met de verkoop van heren- en kinderkleding, vind je er nu ook kleding voor dames en zelfs accessoires voor je interieur. In Nederland vind je in praktisch iedere stad een H&M-winkel met een ruim assortiment mode-items. H&M houdt hiervoor de nieuwste modetrends scherp in de gaten. Je kan in de webshop naar hartenlust online shoppen.


Het assortiment
H&M heeft een ruim assortiment kleding in diverse stijlen en maten. Zo is er voor de sportieve jongere het merk Divided. De modebewuste vrouw kan dan weer terecht bij het H&M-huismerk. Daarnaast worden er voortdurend collab-collecties uitgebracht, zoals Johanna Ortiz x H&M, Desmond & Dempsey x H&M en Karolina Kijak x H&M. Ten slotte volgen de collecties elkaar aan hoge snelheid op zodat er altijd wel wat te vinden is.

Ook mannen en kinderen kunnen niet achterwege blijven op het gebied van mode, dus ook voor hen worden de nieuwste trends geselecteerd. Iedereen, van jong tot oud, kan voor een nieuwe outfit terecht bij een H&M-winkel in de buurt. Kan je interieur dan weer eerder een oppepper gebruiken? Kijk dan eens bij de frisse en vernieuwende collectie accessoires, beddengoed en keukentextiel van H&M HOME.


Winkelen bij H&M
H&M heeft winkels in heel Nederland, zoals in de grote steden Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Breda. De openingstijden variëren per filiaal. Winkel je online, dan wordt jouw bestelling met een bestelwaarde boven de € 20 gratis bezorgd. Ook betaal je niets voor een retour in de winkel en slechts € 0,99 wanneer je jouw retourpakket naar een PostNL-punt brengt. Bij vragen kan je telefonisch contact opnemen met de klantenservice, maar ook via Facebook, Twitter, Instagram en de website.

H&M heeft vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Niet alleen tijdens Black Friday, maar ook op andere speciale dagen zoals tijdens de kerstperiode of aan het eind van het zomer- of winterseizoen. Check direct de website voor de laatste aanbiedingen!

Net binnengekomen folders

Winkels - kleding