Hema winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER HEMA

HEMA, dat Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij betekent, werd in Amsterdam op 4 november 1926 opgericht. Het begon als een stuntwinkel naar voorbeeld van Woolworths-winkels in Amerika. Alle spullen waren te koop tegen eenheidsprijzen van 25 en 50 cent, dit werd later uitgebreid met 10 cent, 75 cent en 1 gulden producten. Het werd lange tijd als armeluiswinkel gezien en rijkere Nederlanders wilden er niet worden gezien. Tegenwoordig wordt de HEMA niet meer zo gezien, wel zijn ze veel meer in het straatbeeld te zien. Er zijn in Nederland namelijk meer dan 540 HEMA’s op dit moment en heeft het ongeveer 800 vestigingen wereldwijd.

Ooit met één winkel begonnen in Amsterdam, nu zijn er in Amsterdam meer dan 20 winkels te vinden. Daarnaast kan er met het aantal van 540 vestigingen in Nederland natuurlijk op veel meer vestigingen gewinkeld worden tegenwoordig. Vooral ook kleinere plaatsen in Nederland hebben een HEMA tegenwoordig, dorpen en steden zoals Ede, Purmerend, Driebergen en nog veel meer.

De vele aanbiedingen die https://www.hema.nl wekelijks te bieden heeft zijn te vinden in de folder van deze week. Deze aanbiedingen folder geeft de verschillende huidige acties overzichtelijk weer. Natuurlijk kan een bezoek aan het warenhuis duidelijk maken welke spullen in de verkoop zijn, daarnaast kan er ook online gekeken worden naar de folder.

De HEMA is werkelijk waar van alle markten thuis. Men kan terecht bij de HEMA voor decoratie ideeën zoals nieuwe gordijnen, een voedingskussen voor jezelf en de kleine, kortingskaartjes voor een leuk uitstapje, eens in de zoveel tijd een treinkaartjes actie of gewoon een lekkere rookworst van de HEMA.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ HEMA

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De locatie van een HEMA in de buurt zoeken is heel gemakkelijk gedaan op de volgende pagina. Hier kan een postcode of plaatsnaam ingevuld worden en vervolgens worden alle dichtstbijzijnde winkels zichtbaar. Er kan daarna op de specifieke vestiging geklikt worden om te zien waar de winkel precies te vinden is en wat de openingstijden zijn. Openingstijden zijn erg verschillend per vestiging, dus kijk hier goed naar. Het laat ook de verschillende faciliteiten zien, zoals bijvoorbeeld de gebakservice, fotosnelservice en de optie om spullen op te halen in de winkel.

Net binnengekomen folders
Winkels - kleding