ANWB - folders, winkels en openingstijden

ANWB folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ANWB

De ANWB werd op 1 juli 1883 oorspronkelijk opgericht als de Nederlandsche Vélocipèdisten-bond door leden van de Haagse en Haarlemse fietsclubs. Twee jaar later besloten ze om de naam te veranderen naar Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond. De bond was in de eerste periode vooral bezig om het recreatief fietsen te bevorderen door het plaatsen van wegwijzers en aanmoedigen van het plaatsen van nieuwe fietspaden. Tegenwoordig hebben ze de wegenwacht, bieden ze verzekeringen aan en geven ze advies voor vrijetijdsbesteding op bijvoorbeeld de camping waar je naartoe kunt met de fiets, auto of met de camper. Ook dit valt allemaal te plannen met de routeplanner van de ANWB.

Naast een hele goede online- en telefoonhelpdesk, heeft de ANWB ook meer dan 80 winkels waar je terecht kunt voor vragen en afspraken. In deze winkels wordt er kleding zoals shirts, broeken, schoenen of laarzen verkocht en dat moet natuurlijk allemaal mee in de koffer die je ook bij de ANWB kunt kopen.

Iedere twee weken zijn er nieuwe folder aanbiedingen, deze folder is zichtbaar in de webwinkel maar kan ook in fysieke vorm als reclame in de brievenbus te vinden zijn. De folder voor de volgende week is vaak al eerder te bekijken in de webwinkel. De folder aanbiedingen bieden kortingen tot soms wel 40% en daarnaast zijn er ook individuele acties beschikbaar op de website. Het is bijna elke week wel sale. Daarnaast krijg je als je lid bent ook extra ledenvoordeel op veel verschillende diensten en producten.

Zoals ze wel eens zeggen, het is ‘human nature’ om op pad te gaan en het avontuur op te zoeken. Of je dit in Nederland gaat doen in Assen, Emmen, Maastricht of op Texel of je gaat op pad in het buitenland, de ANWB zorgt ervoor dat je zonder zorgen op vakantie gaat en dat met de juiste kleren, artikelen, vignetten en heel belangrijk, pechhulp.

WAAROM MENSEN GRAAG GEBRUIK MAKEN VAN DE ANWB

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De ANWB-winkel is nooit ver weg, dit omdat ze op meer dan 80 locaties te vinden zijn. Een kaart van Nederland met de locaties is zichtbaar op deze website. Openingstijden per winkel verschillen enorm en deze kun je dan ook per winkel bekijken op de website. In de meeste gevallen openen ze om 10:00 en sluiten ze om 17:30. Maandagen en zondagen zijn vaak later qua openingstijd en op koopavonden zijn ze langer open.

Net binnengekomen folders
Winkels - auto & moto