Decathlon winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER DECATHLON

Begonnen in Lille, Frankrijk door Michel Leclercq in 1976. Decathlon valt tegenwoordig niet meer weg te denken over heel de wereld. Het bedrijf heeft winkels in 49 verschillende landen en daar hebben ze meer dan 1500 winkels. In Nederland heeft Decathlon 17 winkels en zijn ze ook als online webshop actief.

Doordat er maar 17 winkels in Nederland zijn, zitten ze niet altijd even dicht in de buurt. In Rotterdam zijn er twee Decathlon winkels te vinden. Daarnaast zijn ze te vinden in Amsterdam, Kerkrade, Arnhem, Enschede en op nog meer plekken. Decathlon winkels hebben een groot aanbod, je kunt er hele dagen spenderen voor de beste sportartikelen, daarom is het de moeite om er verder voor af te reizen.

Het is niet een folder die je moet bekijken voor de wekelijkse aanbiedingen, de beste manier om de aanbiedingen te bekijken is door naar de website te gaan. Hier is een groot aanbod aan artikelen te vinden met verschillende kortingen. Bij een online aanschaf van meer dan €50 aan producten zijn de verzendkosten gratis, dit geldt ook voor producten in de sale.

Decathlon winkels zijn erg groot qua winkeloppervlak omdat alle sportproducten die je maar kunt bedenken er te vinden zijn. Naast alle standaard sporten die op te noemen zijn, kan men er ook terecht voor bijvoorbeeld paardensport of voor golf. Heeft het paard een nieuw vliegenmasker nodig of is er behoefte aan nieuwe drivers voor op de golfbaan, het is te vinden bij Decathlon. Wanneer er meer behoefte is aan indoor activiteiten, dan zijn er verschillende hometrainers die aangeboden worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ DECATHLON

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Voor de precieze adressen en openingstijden van de filialen kun je hier terecht. Daar is dan ook per filiaal te bekijken wat de openingstijden zijn, dit is belangrijk om te controleren omdat dit in de meeste gevallen verschillend is. Ook staat er dan duidelijk aangegeven welke dagen ze special langer open zijn en wanneer ze speciaal gesloten zijn.

Net binnengekomen folders
Winkels - sport