Hornbach - folders, winkels en openingstijden

Hornbach folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER HORNBACH

Hornbach is een Duitse doe-het-zelf keten die doe-het-zelf en verbouwingsproducten aanbiedt. Opgericht in 1968 door Otman Hornbach en uitgebreid tot zeker 155 vestigingen over al deze jaren heen. In Duitsland zijn er 99 Hornbachs te vinden, in Nederland 13 stuks. De doe-het-zelf markt is behoorlijk competitief en daardoor zijn er niet zo enorm veel Hornbachs in Nederland, meer informatie hierover vind je op https://www.hornbach.nl. Toch heeft het al een behoorlijke naam opgebouwd door de jaren heen.

Met 13 vestigingen is Hornbach zeker niet de grootste doe-het-zelf winkel van Nederland. Toch is het aanbod indrukwekkend en kan er veel aangeschaft worden als het gaat om projecten in en rondom het huis. In sommige gevallen is er dus geen winkel in de buurt, maar door de aantrekkelijke prijzen en het grote aanbod is het toch de moeite waard om er een op te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld in Zwolle, Breda, Groningen, Den Haag en Geleen.

Korting is gemakkelijk te verdienen bij Hornbach. Welke korting precies te verkrijgen is op elk bepaald moment is te zien in de actuele reclamefolder. Hierin zijn fantastische aanbiedingen en soms ook kortingsbonnen te vinden. Het krantje is daarnaast ook in de winkel te vinden, dit om tijdens het winkelen de acties te bekijken.

Voor tuinplanten en planten voor in huis kan men ook terecht bij Hornbach. Het aanbod van producten is enorm, zo kun je er terecht voor verf en kan er gebruik worden gemaakt van de verfmengservice. Moet de badkamer afgemaakt worden en mist er nog een kraan of zijn er steigerbuizen nodig om de klus buiten af te maken, Hornbach heeft het. Topmerken zoals Makita, Bosch en Worx zijn te koop om te gebruiken bij al deze doe-het-zelf klussen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ HORNBACH

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Bovenaan de website kan er gemakkelijk gevonden worden naar de meest dichtstbijzijnde vestiging van Hornbach. Wanneer deze geselecteerd is, wordt bovenaan de pagina zichtbaar wat de openingstijden zijn en wat het de volgende dag gaat zijn. Ook kan daar een route gepland worden en zijn er vestigingsdetails beschikbaar. De openingstijden per vestiging verschillen behoorlijk, het wordt daardoor ook aangeraden om deze goed online te bekijken.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen