Perry Sport winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER PERRY SPORT

Perry Sport is een Britse sportwinkelketen die gespecialiseerd is in lifestyle-, adventure-, sportkleding en bijbehorende accessoires. In 2015 telde Perry Sport ongeveer 70 vestigingen in Nederland, na een faillissement en vervolgens een doorstart, zijn er nu 41 vestigingen in Nederland. Een leuk feitje is dat de straatnamen van de Nederlandse versie van Monopoly gebaseerd zijn op vestigingen van Perry Sport in 1941.

Alleen in Rotterdam en Amsterdam heeft Perry Sport meerdere vestigingen. Daarnaast is het terug te vinden in alle andere straatnamen van Monopoly zoals Den Haag, Groningen, Utrecht, Haarlem en Arnhem. Ook in andere plaatsen zoals Enschede, Emmen en Leiden hebben ze vestigingen. Meer informatie hierover kun je op https://www.perrysport.nl vinden.

De outlet van Perry Sport is volledig online te vinden. Daar kunnen fantastische acties en aanbiedingen gevonden worden die soms wel oplopen tot 80% korting. Ook zijn er verschillende soorten sale door het jaar heen te vinden bij Perry Sport, zoals de 1+1 gratis en de gewone, maar heel interessante uitverkopen. De fysieke folder kan teruggevonden worden in de winkel of in de brievenbus.

Of je nu jaar in jaar uit op het tennisveld of voetbalveld jezelf moet bewijzen, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen, voor dit alles kun je bij Perry Sport terecht. De tennisschoenen en sporthandschoenen om je te onderscheiden van de rest of rugzakken en regenlaarzen voor tijdens het wandelen verkrijgbaar en aantrekkelijk geprijsd bij Perry Sport.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ PERRY SPORT

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Om een idee te krijgen waar de winkels van de Perry Sport te vinden zijn, kan er het beste naar dit overzicht gekeken worden. Klik vervolgens op de vestiging die het dichtst in de buurt zit en krijg de adres- en contactgegevens, openingstijden en de kaart te zien. De Perry Sport winkels hebben verschillende openingstijden, zorg er dus voor dat je deze eerst controleert.

Net binnengekomen folders
Winkels - sport