Zeeman - folders, winkels en openingstijden

Zeeman folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ZEEMAN

De eerste Zeeman winkel werd geopend in maart 1967 door Jan Zeeman in Alphen aan de Rijn. Snel volgden er meer winkels omdat het concept erg snel aansloeg bij de mensen. Het was namelijk een soort supermarkt voor kleding, goede en goedkope kleding. Zeeman textiel Supers heeft tegenwoordig meer dan 1.250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Daarvan zijn er zo’n 500 in Nederland te vinden. Verder is de webshop te vinden op https://www.zeeman.com/nl.

In een korte tijd is de Zeeman uitgegroeid toch een megaonderneming die niet alleen in Nederland met 500 vestigingen te vinden is, maar ook in allerlei andere landen. Met 500 vestigingen in Nederland is het heel waarschijnlijk dat er eentje bij jou in de buurt zit. Waar ze in ieder geval te vinden zijn, is Nijmegen, Apeldoorn, Groningen, Enschede en Almere.

Iedere week staat de nieuwste folder weer helemaal vol met super goede aanbiedingen. De folder van deze week is samen met de baby folder hier te vinden. Door het jaar heen zijn er constant sales gaande zoals bijvoorbeeld de 2+1 gratis sale of de Black Friday sale in November.

Naast dames-, heren-, baby- en kinderkleding zijn er ook zoveel andere soorten producten te vinden. Zo kan er bij de Zeeman ook bad en bed textiel gekocht worden en zelfs breigaren liggen in de winkel. Voor de mensen die er wat hipper bij willen lopen en het niet zelf willen breien, zijn er ook happy socks te koop bij de Zeeman.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ZEEMAN

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Omdat de Zeeman zo’n 500 filialen door heel Nederland heeft, zit er naar alle waarschijnlijkheid wel eentje in de omgeving. Weet je het niet zeker, controleer het dan hier. Zoek het op de kaart of bekijk alle Zeeman winkels en kies er een uit. Ga naar de winkelpagina en bekijk de adresgegevens, openingstijden of open de routebeschrijving. Openingstijden verschillen behoorlijk op basis van regio, neem dus even een kijkje op de website voordat er gewinkeld gaat worden.

Net binnengekomen folders
Winkels - kleding